Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Operation Flashpoint: Red River - új képek és trailer

Az OF legújabb része Tádzsikisztánba visz minket.

2010.11.23. 14:36 | szerző: Playbahnosh | kategória: Játék

A modern katonai shooter sorozat legújabb része, az Operation Flashpoint: Red River most Tádzsikisztánba visz minket harcolni a lázadók ellen. Persze egy háborúban nem mindig egyértelmű ki a barát és ki az ellenség. Itt is ugyanez lesz a helyzet, ugyanis a buliba az amerikai hadseregen és a lázadó fanatikusokon kívül beszáll Kína hadserege is, akik a saját tartományukat készülnek tűzzel-vassal megvédeni, bármi áron. Három oldal, mind külön céllal egyetlen háborúban. Nem lesz egyszerű a helyzet, az biztos. Ime az új gameplay trailer és néhány kép: ■

előző
következő
Operation Flashpoint: Red River - új képek és trailer
Operation Flashpoint: Red River - új képek és trailerOperation Flashpoint: Red River - új képek és trailerOperation Flashpoint: Red River - új képek és trailerOperation Flashpoint: Red River - új képek és trailerOperation Flashpoint: Red River - új képek és trailerOperation Flashpoint: Red River - új képek és trailer

hozzászólások (13)

Drukala
Drukala 2010.11.24. 07:35
Remélem a mászkálást jobban megoldják. Nagyon szerettem az előző részt, de amikor 20 percen keresztül nyomva tartom a W-t és ez a játék, az azért elég idegesítő. Legalább lenne egy Q funkció (mint ED:O-ban), hogy amíg nem nyomom meg újra, addig megy előre.
Lacko
Lacko 2010.11.24. 07:44
Az ArmA-ban is sokat kell mászkálni. Ez az élet (nagyapám is 4 évig fel-alá vonatozott a II. VH-ban, míg megsebesült). Ezek a játékok nem CoD, hogy fél ezredmásodpercenként történik valami. :D

A 64 ember önmagában nem kevés, de a gond pont az, hogy te is leszeded őket messziről és a küldetések úgy vannak megcsinálva, hogy bizonyos triggerek aktiválják a következő csoport ellenséget. Tehát ha időben kinyírod őket, akkor utána az egész "front" elnéptelenedik, ami nagyon hangulat romboló. ArmA-ban a küldik olyanok, hogy (egyrészt simán van 150 vs 150 fős csata) másrészt az egész él, lüktet és ha van is mászkálás (egyik helyről a másikra) ott is van élet: menekülő civilek, halott ellenség... OFP2-ben ellenség halmazok vannak, amiket vagy kiteszel vagy leszedsz. De amikor leszeded, mert kell a hely a következő adag ellenségnek, akkor az előző (hullák, élők mindegy) eltűnnek. Az ArmA-ban ha akarod minden hullát fent hagysz, de ha performancia végett törölni akarsz, akkor is folyamatos a törlés (a régi hullákat tünteted el) és ezért nincs lapozás élmény, mint az OFP2-ben.
_Sun_
_Sun_ 2010.11.24. 07:56
Próbálj ki azok közül valamit, amiket lejjebb linkeltem. Sokkal jobban meg vannak csinálva mint a hivatalos kampány és küldik.
Járkálás közben is felbukkannak ellenséges erők, és nem szemből, hanem a legváratlanabb helyekről. Az előre leszedést is ügyesen megoldották, sok megbújva váró ellenséggel, amik csak egy bizonyos távolságon belül kezdenek el harcolni, vagy pont mikor már melléd/mögéd kerülnek.
A hivatalos kampány tényleg csak kevés ponton hangulatos, sokszor sima céllövölde.
Az eltűnő hullák nekem sem tetszenek (remélem találok rá modot).
A limitet 80ig fel lehet tolni moddal, ez sem sokkal több, de azért egy kicsivel. Egyébként a 80 tényleg a max, ennél többet képtelen kezelni a motor, 81-nél már összeomlik.
Remélem a Red Riverben orvosolják ezeket a hibákat. Minden estre a CM-ek nagyon segítőkészek, és meghallgatják az "öregeket", szóval van remény.:-)
Lacko
Lacko 2010.11.24. 08:10
Te is luázol? Vagy te csak játszol?

Egy időben én is készítettem küldiket hozzá. Sőt annak idején egy kínai kampányba is belekezdtem de sok dolog zavart. Például, hogy nem adhatok szabadon fegyvereket a letett katonáknak, hanem csak abból választhatok, hogy AT katonát teszek le vagy géppuskást.
A másik sokkal idegesítőbb volt és végül ezért hagytam abba. Az elkészített küldik néha elromlottak: kész volt minden és működött és frankó, elkezdtem egy másik küldit csinálni (hozzá se nyúltam a készhez) és amikor újra kipróbáltam már nem működött: bizonyos pontokon megállt az AI és nem mozdult tovább. És sehogy sem tudtam megcsinálni, csak úgy hogy az összes WP-jét kitöröltem és újra leraktam (ami szopás mert csomó minden be volt állítva a WP-kben), de OK, végigszívtam, működött. Egy nap múlva megint nem megy: valahol máshol akadt el az AI. Elegem lett ebből a kiszámíthatatlanságból.
_Sun_
_Sun_ 2010.11.24. 08:30
Még csak barátkozok a lua-val, karácsonykor lesz több időm, na akkor szeretnék összetenni pár küldit, ami fejben már megvan.:-)
Ahogy néztem, akik a jobb küldiket írják azok közül sokan képzett programozók. Nekem is van némi előképzettségem (C++, ADA, Java ...), így szerintem menni fog ez is.
A modderek egyébként szívesen segítenek a "kollégáknak", ha valahol elakadnak. Ha van türelmed befejezni a küldit, szerintem nyugodtan kérdezz a rutinosaktól, segíteni fognak.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.