Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Megérkezett a Razer Nostromo

Új, játékosoknak fejlesztett keypad a Razertől.

2010.11.24. 17:43 | szerző: Playbahnosh | kategória: Hardver

A napokban jelentette be a Razer a Belkinnel közösen kifejlesztett Razer Nostromo játékbillentyűzetét, melynek célja, hogy a játékosokat élvonalbeli ergonómia, versenypontosságú irányítás, extrém testreszabhatóság és maximális kényelem révén juttassa játékbeli előnyökhöz.
"Néhány évvel ezelőtt az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy a Belkinnel közösen fejleszthettük ki az igen sikeres n52te Speedpadet." nyilatkozta a Razer elnöke, Robert “RazerGuy” Krakoff. "A Razer Nostromo ennek a kiváló billentyűzetnek egy továbbfejlesztett változata, amely megfelel a versenyszerűen játszó profik igényeinek is."
A Razer Nostromo 16 darab, szabadon programozható Hyperesponse technológiás gombot tartalmaz és egy 8 irányú hüvelykujj-padot. A programozható hüvelykujjpad mozgásra, illetve módosítóként, kiegészítő parancsok eléréséhez használható. Ezek mellett a Razer Nostromo számos további fejlesztéssel büszkélkedhet elődjéhez képest: a játékos azonnal átválthat a 8 billentyűzet-kiosztás között (az eddigi hárommal szemben), valamint játékait rugalmasabban kezelheti a húsz, eltárolható játékprofil révén (ez a szám az eddigi tízről nőtt meg). A játékosok kihasználhatják az új integrált chipset és szoftver illesztőprogram nyújtotta lehetőségeket, melyek segítségével az eddigi, programozásra vonatkozó korlátok eltűntek, a játékosok könnyedén programozhatnak kifinomult, méretkorlátozás nélküli makrókat. A Razer Nostromóval érkező, teljesen új konfiguráló szoftver továbbfejlesztett, felhasználóbarát kezelőfelületet tudhat magáénak, amellyel bármilyen játékparancsot kényelmesen hozzárendelhessenek bármelyik gombhoz. A Nostromo már megvásárolható a Razerzone.com-on és a nagyobb szaküzletekben is 20 ezer forint körüli áron. ■

hozzászólások (3)

rootshaper
rootshaper 2010.11.24. 18:12
van egy elírt link a cikk végén :)
egyébként befigyelhet nekem egy ilyen, karácsonyra azt hiszem meglepem vele magam.
Zomil
Zomil 2010.11.25. 00:01
Kicsit bezavart, h a hirben fejjel lefele van lefényképezve a cucc :D
somesz83
somesz83 2010.11.25. 12:58
Én sima n52-vel tolom már két éve, de már nem is bírnám ki nélküle. Baromi kényelmes. Egy hátránya van, hogy még egy sor billentyűt eltudtam volna képzelni a TAB,q,w,e,r felé.
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.