Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Kiszivárgott a StarCraft II: Heart of the Swarm befejező videója

A következő epizód félkész befejező videója is kijutott a szabadba.

2010.12.10. 14:42 | szerző: Playbahnosh | kategória: Játék

Már nem tudom, hogy sírjak vagy röhögjek, de újabb Blizzard hírt kell megosszak veletek. Úgy látszik kegyetlenül repedezik az információs gát a kiadó háza táján, ugyanis az 5 éves kiadási lista és mindenféle pénzügyi/marketing adatok kiszivárgása után most egy újabb orbitális spoiler jutott ki a szabadba, ami nem más, mint elvileg a StarCraft II: Heart of the Swarm outro videója (link lejjebb). A Kotaku által megszerzett felvétel kevesebb, mint félkész, látszólag egy nagyon korai változattal van dolgunk. Kezdetlegesen meganimált, semmi effekt, a beszéd nincs meganimálva és néhány helyen csak koncepciós rajzok töltik ki a helyet. Viszont több forrás is megerősítette, hogy a beszédhangok bizony kísértetiesen hasonlítanak a StarCraft II: Wings of Liberty szinkronjára. Ezek kívül a videón végig látható a The Third Floor animációs cég vízjele, akiknek a klienslistáján bizony ott szerepel a Blizzard és a népszerűsítő videójukban láthatunk StarCraft II átvezető részleteket is. Megkeresésre a Blizzard a szokásos "Nem reagálunk pletykákra és találgatásokra" klisével válaszolt, viszont a felvétel hihetetlenül gyorsan eltűnt YouTube-ról, Vimeoról és sok másik videómegosztó oldalról "szerzői jog megsértése" miatt (elvileg a Blizzard kérésére), ami nemhogy cáfolni, de inkább megerősíteni látszik a felvétel eredetiségét.
Figyelem! Nem biztos, hogy valódi a videó, de ha mégis, akkor hatalmas spoiler következik! Aki még véletlenül sem akarja lelőni a következő rész csattanóját, az ne olvasson tovább!
Mivel a videómegosztókról eltűnt a felvétel, így jelenleg az egyetlen működő videó a Kotaku oldalán található. Láthatjuk, ahogy Kerrigan keresztülszakít egy első ránézésre Goliath-nak látszó valamit, majd besétál Mengsk irodájába, aki egy csúnya meglepetéssel várja. Később Raynor is feltűnik a színen, majd tanúi lehetünk Mengsk kivégzésének. A párbeszédből kiderül, hogy bizony Mengsk-nek végig köze volt a Zerg invázióhoz (talán egészen a StarCraft I elejétől kezdve). Kerrigan pedig valami olyasmit mond, hogy betartja az ígéretét és békén hagyja az embereket. A Zergeket mostantól nem irányítja senki, még ő sem, innentől kezdve szabadok, és felteszi a kérdést: Vajon építő vagy pusztító erőt fognak képviselni az univerzumban? A záró képsorokban egy rakat bénán meganimált Mutalisk-et látunk az ég felé szállni (szabadok mint a "madár"?) A videó tényleg egy kicsit furának tűnik, viszont a befejezés egy kis logikát követve tökéletesen beleillik a történetbe. Jó lesz, ha a Blizzard összeszedi magát, mert már nem kell sok hozzá, hogy teljesen lejárassák magukat a játékostársadalom előtt. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.