Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Sajtóközlemény

A Ricoh Csoport kiterjeszti együttműködését a Nuance-szal

2010.12.13. 12:33 | szerző: Sajtóközlemény | kategória: Sajtóközlemény

A Ricoh Europe kiterjeszti páneurópai viszonteladói megállapodását a világ egyik vezető beszéd- és képfeldolgozási megoldások szolgáltatójával, a Nuance vállalattal. A megállapodás keretében kizárólag a Ricoh ügyfelei számára hoznak létre olyan új szoftver termékeket, amelyek még hatékonyabbá teszik az irodai munkamenetet.
A Ricoh Europe és a Nuance kiterjeszti több éves múltra visszatekintő partnerségét. A kibővített együttműködés fényében a két vállalat olyan új szoftvereket fejleszt ki a Ricoh ügyfelek számára, amelyek kimondottan a Ricoh multifunkciós eszközein végzett munkát hivatottak segíteni. Ezek az alkalmazások egyszerűek, felhasználó-barátak, és kevésbé veszik igénybe az IT-támogatást az egymástól különböző szoftverekhez és berendezésekhez képest. Mindemellett serkentik a munkavállalói teljesítményt azáltal, hogy gyorsabbá teszik a szkennelést, valamint a munkamenet során használt alkalmazásokat.
A most született megállapodás tovább erősíti a két vállalat között már létező és jól működő együttműködést: a Ricoh több éve sikeresen értékesíti a Nuance által kifejlesztett eCopy és DigiDocflow termékeit Európában, Észak-Amerikában, Ázsiában és Óceániában.
„Nagyon örülünk a Nuance-szal való közös munka kiterjesztésének. Az elmúlt években bebizonyosodott, hogy a két vállalat együttműködése igen sikeres, és reméljük, hogy az új megoldások létrejöttével tovább erősödik” - mondta Emma Isichei, a Ricoh Europe Fejlett Megoldások Központjának igazgatója.
A Ricoh és a Nuance termékei a Ricoh globális, meglévő irodai megoldásain alapulnak, amelyek a vállalkozások költséghatékony, biztonságos, produktív és fenntartható működését segítik. ■

Forrás: Ricoh / Well PR

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.