Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Sajtóközlemény

A Ricoh Csoport kiterjeszti együttműködését a Nuance-szal

2010.12.13. 12:33 | szerző: Sajtóközlemény | kategória: Sajtóközlemény

A Ricoh Europe kiterjeszti páneurópai viszonteladói megállapodását a világ egyik vezető beszéd- és képfeldolgozási megoldások szolgáltatójával, a Nuance vállalattal. A megállapodás keretében kizárólag a Ricoh ügyfelei számára hoznak létre olyan új szoftver termékeket, amelyek még hatékonyabbá teszik az irodai munkamenetet.
A Ricoh Europe és a Nuance kiterjeszti több éves múltra visszatekintő partnerségét. A kibővített együttműködés fényében a két vállalat olyan új szoftvereket fejleszt ki a Ricoh ügyfelek számára, amelyek kimondottan a Ricoh multifunkciós eszközein végzett munkát hivatottak segíteni. Ezek az alkalmazások egyszerűek, felhasználó-barátak, és kevésbé veszik igénybe az IT-támogatást az egymástól különböző szoftverekhez és berendezésekhez képest. Mindemellett serkentik a munkavállalói teljesítményt azáltal, hogy gyorsabbá teszik a szkennelést, valamint a munkamenet során használt alkalmazásokat.
A most született megállapodás tovább erősíti a két vállalat között már létező és jól működő együttműködést: a Ricoh több éve sikeresen értékesíti a Nuance által kifejlesztett eCopy és DigiDocflow termékeit Európában, Észak-Amerikában, Ázsiában és Óceániában.
„Nagyon örülünk a Nuance-szal való közös munka kiterjesztésének. Az elmúlt években bebizonyosodott, hogy a két vállalat együttműködése igen sikeres, és reméljük, hogy az új megoldások létrejöttével tovább erősödik” - mondta Emma Isichei, a Ricoh Europe Fejlett Megoldások Központjának igazgatója.
A Ricoh és a Nuance termékei a Ricoh globális, meglévő irodai megoldásain alapulnak, amelyek a vállalkozások költséghatékony, biztonságos, produktív és fenntartható működését segítik. ■

Forrás: Ricoh / Well PR

hozzászólások (0)

további hírek

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #7

Végigvittük az ötödik küldetést. Legyezőt is nyerhetsz!