25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Konzol - Sony

L.A. Noire bemutató

Új trailer a RockStar akciójátékáról.

Írta: Retee 6 hozzászólás

Szépen halad a Rockstar új játékuk fejlesztésével, amely követve az elmúlt évek trendjeit, egyelőre csak konzolokra lett bejelentve. A klasszikus, régi stílusú nyomozófilmek hangulatát megidéző akciójáték a 40-es évek Los Angelesében játszódik, ám erről inkább beszéljenek a fejlesztők a lenti trailerben, melyben gameplay részeket is kapunk az arcunkba.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

L.A. Noire

Platform:

Fejlesztő: Team Bondi

Kiadó: Rockstar Games

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés:
2011. május 20. PC
n/a: PS3, PS4, X360, X1, Switch

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

Razor03
Razor03 [14703]
Nagyon királynak tűnik. Nincs konkurenciája mert a Mafia 2 rémesen szar lett, végig sem játszottam. Valószínűleg túl fogják szárnyalni, igaz akció részt nem mutattak, de ilyen téren sem nehéz utóbbit megszégyeníteni. :)
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. [11704]
jah, de valószínűleg a játékból ki fog maradni az erre vonatkozó jelentések megírása, meg a lebaszás, amit ezért a főnöktől kapnál. a visszaszolgáltatás esetleges (!!!) elmaradása utáni bírósági tárgyalásokon való megjelenésekkel együtt.

egyébként NAGYON meggyőző ez a technológia! le a kalappal, valahányszor látom leesik az állam, már lassan fel kéne varrni, mert ez nem állapot! :O remélem trend lesz az új technológia használatából!
bp
bp [46]
Mint a rendőri erők oszlopos tagja, bármely járművet hivatalosan is elkobozhatod menet közben.
themikka
themikka [51]
Zseniálisnak néz ki az egész :) Nagyon bejön a projekt és a technológia is. [Most már csak a szemeket kéne élettel telibbé varázsolniuk, de nem vagyok telhetetlen :) ] vicces, hogy bűnözőkről most mennek át a félbűnöző félillegális magánnyomozóra - vajon így is lehet majd annyi autót lopni?:-D
limbless
limbless [650]
John Noble is lesz benne, jeee :D
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (6 db)