Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Csúszik a Deus Ex: Human Revolution

A Final Fantasy XIV sikertelensége megijesztette a kiadót - csúszik az új Deus Ex.

2010.12.17. 17:25 | szerző: Retee | kategória: Játék

Amitől sokan féltek, bekövetkezett, a Square Enix az előzetes ígéretek ellenére elcsúsztatta egy nagy visszatérő, a Deus Ex: Human Revolution megjelenési idejét. Mégis, ez esetben talán indokolt, s elfogadható a késés, mivel az SE önmagát kritizálva jelentette be mindezt.
A kiadó lépését valószínűleg az új Final Fantasy rettenetes eladásai kényszerítették ki, és maga a cég is elismerte, hogy az utóbbi időben nagyon meggyengültek a konzolos eladásaik világszerte. Ez pedig arra készteti őket, hogy újragondoljanak bizonyos koncepciókat, s a kulcscímek esetén immár nem kívánják siettetni a csapatokat, hanem elég időt biztosítanak nekik a fejlesztéshez. Ha ugyanis a hagyományosan nagy Square Enix nevek folyamatosan elhasalnak, az komoly pénzügyi problémával fog járni, még egy olyan méretű gigász esetében is, mint a japán vállalat. Épp ezért a kiadó úgy döntött, hogy a mostani üzleti évből a következőbe tolja át a Deus Ex: Human Revolutiont, amely azonban meglehetősen tág határokat jelent: a jövő év áprilisától egész 2012 márciusáig bármikor betoppanhat a boltokba a folytatás.
Persze ezt később bizonyára konkretizálni fogja a cég, mi pedig reménykedjünk benne, hogy a csúszás egyúttal minőséget is jelent majd a Human Revolution esetében. ■

hozzászólások (9)

balays82
balays82 2010.12.17. 20:09
Nem tudtam már szerkeszteni, de azt akartam írni, hogy "rosszat lehet vele".
McCl@ne
McCl@ne 2010.12.17. 20:11
Ha szerzel nekem szabadidőt, akkor nekiugrok... Az első sima, a 2. gyűjtői kiadásban van meg, jövő héten hozza vissza őket tesóm, akkor belekezdek újra. Mert ez a 2 játék van a listám legelején. Még az új Fallouttal sem játszottam, stb., kurvára nem érek rá mostanában, az Ördög kritikáját is két 16 órás műszak között írtam egy tanfolyamon...
Creativ3Form
Creativ3Form 2010.12.17. 20:13
Ja értem, azt hittem valamiért nem nyerte el a tetszésedet, és nem folytattad. Mert úgy rémlik, hogy elkezdtem anno...
McCl@ne
McCl@ne 2010.12.17. 20:15
Elkezdtem az elsőt, sokáig játszottam is vele, és bár elsőre nem tetszett, beleszerettem. Hiányoztak a hc RPG elemek, de aztán ráéreztem, hogy mit akart a BioWare, utána már jó volt... Aztán úgy a 80% magasságában beleakadtam egy bugba, ami kinyírta az élményt. De ez még Írországban volt, ezer éve, szóval itt az ideje újra nekiugrani, nagyon várom már, minden szarról a Mass Effect jut eszembe, úgyhogy biztos, hogy még idén belekezdek!
Madrac
Madrac 2010.12.18. 14:40
A Final Fantasy XIV rossz eladasi adatairol volt szo nem a XIIIrol. Ugyanis az uj online jatekuk egy rakas ... lett. Nincs normalis kezelofelulet, csapatkereses es hasonlok csak a legalapabb szinten van csak es a plusz tartalom amit azota betettek mind solo szoval csapatot se keres senki csak rohangal jobbra-balra.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.