Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Nintendo

Nintendo 3DS - részletek

A Nintendo hamarosan az európai és az amerikai megjelenést is bejelenti.

2011.01.10. 09:31 | szerző: Retee | kategória: Konzol - Nintendo

Közeleg az új Nintendo kézikonzol megjelenése - legalábbis Japánban hamarosan, már a következő hónapban a boltokba kerül a 3DS. Az európai, illetve amerikai debütálás viszont még nincs hivatalosan bejelentve, s ugyan ez várhatóan márciusra fog esni, de a pontos dátumra még január 19-ig várni kell.
Addig viszont beszéljünk picit magáról a konzolról is, hiszen az elmúlt napokban Japánban többször is frissült az adatlapja, s ezek alapján néhány új részlet is a napvilágra került. Amit már biztosan lehet tudni: a készülék akkumulátora alapesetben 3-5 órás működést biztosít az új játékok használata közben, míg ha "sima" DS-es szoftvereket futtatunk, akkor ez 5-8 órára is kinyúlhat. Emellett már a 3DS csomagjának a tartalmáról is hallhatunk, s elviekben a doboz a konzol, a garancia és a használati utasítás mellett töltőt, 2 GB-os memóriakártyát, stylus ceruzát, illetve 6 AR kártyát fog tartalmazni.
Az első debütálásnál pedig nyolc játék érhető majd el a konzolra Japánban(Nintendogs + Cats, Winning Eleven Soccer 3D, Super Street Fighter IV 3D Edition, Samurai Warriors Chronicle, Puzzle Bobble 3D, Ridge Racer 3D, Battle of the Giants: Dinosaurs 3D, Professor Layton and the Mask of Miracles), de később természetesen folyamatosan bővülni fog a felhozatal. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.