Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jurassic Park - hamarosan

Az új Telltale játékot már bemutatta a Game Informer.

2011.01.18. 13:04 | szerző: Retee | kategória: Játék

A Back to the Future mellett a Telltale néhány hónappal ezelőtt egy másik ismert cím, a Jurassic Park megjelenéséről is beszélt, noha magát a játékot egyelőre még nem mutatták be. Pontosabban néhány kép és részlet feltűnt a mostani Game Informer hasábjain, mely alapján úgy tűnik, hogy az új sorozat közvetlenül az első film története után játszódik, s öt részre lesz bontva. A csapat játékaira viszont nem igazán jellemző az erőszak, így nagy kérdés volt, hogy a dinók megjelenése vajon változtat-e a bevetett gyakorlaton - de nem. A Telltale elmondta, hogy ők nem egy újabb dinoszaurusz lövöldét akarnak készíteni, hanem ezúttal is kalandjátékot kapnak majd az érdeklődők a kezükbe, mely hol feszült, hol humoros részekkel mutatja be a szigetet. Jó hír viszont, hogy a fejlesztőkre jellemző alapvetően lineáris játékmenet ezúttal picit lazult, így bizonyos helyzetekben döntésünktől függ a sztori további alakulása. ■

Jurassic Park: The Game
A legutóbbi Jurassic Park: The Game cikkek, hírek

hozzászólások (18)

Corvus5
Corvus5 2011.01.20. 14:46
Peace;-)
xeLaR
xeLaR 2011.01.20. 15:07
Kíváncsi vagyok mit hoznak majd ki ebből. Szeretem a Telltale játékait, de ez így előzetesen nem fogott meg. Azért remélem mindent megtesznek, hogy jó, érdekes legyen...
Barthezz
Barthezz 2011.01.20. 22:46
Hmm, a filmek hangulata miatt baromira bejönne nekem egy ebben a környezetben játszódó játék, pláne, ha a filmekben látott helyszíneket is be lehetne barangolni.

Mivel én nem ismerem a Telltale nevét és játékait, kérdezem, hogy kb. stílusában olyasmire számíthatunk, mint amilyen a LOST-ból készült játék volt?
-T0ng-
-T0ng- 2011.01.21. 06:58
Annál kevésbé TPS. A Telltale játékainál szeretik a fix kameraállás+direkt kontroll megoldást. Az említett Heavy Rain (valamint a Quantic Dream másik két játéka) is ezt szeretik használni.
Barthezz
Barthezz 2011.01.21. 15:54
Köszi. Hát majd kiderül akkor, tetszeni fog-e. Az általad leírt játékmenet nekem kissé unalmas, a LOST-os akciódús TPS sokkal inkább bejönne. Remélem azért jó lesz, mert szívesen bebarangolnám a Nublar-szigetet, találkozva a filmbéli szereplőkkel és helyszínekkel. Hatalmas gyerekkori élmény volt számomra ez a film, szóval óriási nosztalgia lenne. :-)
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.