Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jön az IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover

Az új epizód multiplayer részében egyszerre akár 128 játékos is csatába szállhat egymással.

2011.01.18. 19:22 | szerző: Retee | kategória: Játék

Újabb résszel gazdagodik az IL-2 Sturmovik széria, hiszen a Ubisoft bejelentette az IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dovert. Az új epizód története pedig egészen 1940-ig repít vissza, mikor a brit, illetve a német és az olasz légierő vívott egymással véres csatákat. A fejlesztők azt ígérik, hogy a játékba bekerülő kb. tizenkét repülőtípusnak a lehető legpontosabban utánanéztek, s úgy modellezték le őket, hogy főbb jellemzőik majd a Cliffs of Doverben is előtűnjenek. Emellett pedig több olyan gép is feltűnik, melyet mi ugyan nem irányíthatunk, ám a háborúban valóban bevetették a hadviselő felek. Szintén jó hír, hogy a Ubisoft komoly multiplayer támogatást biztosít az új epizódhoz, amelyben így egyszerre akár 128 játékos is csatába szállhat egymással.
A francia kiadó bejelentése szerint a Cliffs of Dover március 25-én érkezik meg a boltokba. A normál kiadás mellett egyúttal gyűjtői változat is várható, az alábbi extra tartalommal:

    • Szövetből készült pilóta menekülő térkép az angliai csata stratégiai pontjaival.
    • A Spitfire I repülőgép pilóta-kézikönyvének hiteles másolata. (Az RAF pilóták ezt használták az angliai csatában. Az RAF múzeumban őrzött eredeti dokumentum alapján nyomtattak újra.)
    • 150 oldalas, gyűrűre fűzött, minden részletre kiterjedő pilóta-kézikönyv

    Kiegészítés: Utólag kaptuk a hírt, hogy a Ubisoft utóbbi időben alkalmazott hírhedt DRM megoldása helyett az új IL-2 játéknál TAGES védelmi megoldás lesz, ami nem igényel majd folytonos internetkapcsolatot. ■

előző
következő
Jön az IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover
Jön az IL-2 Sturmovik: Cliffs of DoverJön az IL-2 Sturmovik: Cliffs of DoverJön az IL-2 Sturmovik: Cliffs of DoverJön az IL-2 Sturmovik: Cliffs of DoverJön az IL-2 Sturmovik: Cliffs of DoverJön az IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover
A legutóbbi IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover cikkek, hírek

hozzászólások (7)

_Sun_
_Sun_ 2011.01.18. 23:34
Meg ez nagyon rétegjáték. Ha komolyabban játszod kell hozzá egy legalább 30k-s botkormány, de repszimnél a kezelőszervekre a csillagos égig lehet költeni. Árkádosabb beállításokkal is lehet persze játszani vele, de akkor már egyre kevésbé lesz szimulátor.
Egyik barátom masszívan tolta az IL2-t, leültem kipróbálni és elég jól ment. Mondta várjak, beállítja ahogy ő játszik. Na kb a második kanyarnál vesztettem el az uralmamat a gép felett. Utána ugyan azokkal a beállításokkal parádézott nekem kicsit.:-D
Online viszont ő is csak lesett, volt aki egy lövéssel szedte ki az ülésből :-D (pedig volt már pár száz repült órája).
TcG|Rommel|Hun
TcG|Rommel|Hun 2011.01.19. 16:56
Én is maximum realitáson nyüstöltem a Forgotten Battles+Ace Expansion+Pacific Fighters kombót.:) Az ember tényleg repült ebben a játékban, és annál csodálatosabb élmény sosem volt, mikor egy-egy német kampánymisszió után, több légi győzelemmel, sikerült a szitává lőtt, nyöszörgő gépet letenni a szakadó esőben.:)
Dino
Dino 2011.01.19. 17:44
Kis kiegészítéssel bővítettük a hírt:
Utólag kaptuk a hírt, hogy a Ubisoft utóbbi időben alkalmazott hírhedt DRM megoldása helyett az új IL-2 játéknál TAGES védelmi megoldás lesz, ami nem igényel majd folytonos internetkapcsolatot.
BenderŽ
BenderŽ 2011.01.20. 14:10
Unásig nyomtuk az il2 őt online warokon
tök jók az újítások de inkább a storm of war -t fejezzék már be
BenderŽ
BenderŽ 2011.01.20. 14:20
jaaa hogy ez a storm of war csak átnevezték ???
mert az csúnya lenne
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.