Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Test Drive Unlimited 2 - a karakterek

Két új videó a februárban érkező második részről.

2011.01.19. 15:19 | szerző: Retee | kategória: Játék

Február elején, azaz szűk egy hónap múlva érkezik a Test Drive Unlimited folytatása, melyben természetesen most is az online játékmódok kapják az elsőbbséget, noha a single rész sem marad ki. A fejlesztők pedig igyekeznek megteremteni a lehetőségét a profilok különbözőségének, így a játékosok igen aprólékosan megtervezhetik karaktereiket, ahogy ezt a lenti videó is bizonyítja. A második trailer viszont tíz percnyi gameplay betekintést nyújt a folytatásba, melyben az autóverseny mellett a játék világát is szemügyre vehetjük. ■

Test Drive Unlimited 2
A legutóbbi Test Drive Unlimited 2 cikkek, hírek

hozzászólások (11)

Gump
Gump 2011.01.21. 12:03
Ha saját zenét akarok, akkor nekem jobb az, amit szépen összeszedek, és nem bízom semmilyen rádióra. De amúgy van igazság abban, amit mondasz, legalábbis opcióként bekerülhetne.
Dark Archon
Dark Archon 2011.01.21. 12:33
Szélessáv ide vagy oda, egy másik helyről streamelt adatfolyam szvsz rendesen betenne a tizedmásodpercek világában zajló eseményeknek.
rootshaper
rootshaper 2011.01.21. 12:52
én általában netrádiót nyomok ha autózgatok vagy valami kevesebb odafigyelést igénylő (tehát nem FPS) gamet tolok és észre sem venni. mondjuk nem mindenkinek van Digi kábele, az is tuti biztos. :)
Gump
Gump 2011.01.21. 13:05
Nekem az tetszett az első részben, hogy volt olyan, hogy csak autókáztam össze-vissza versenyen kívül és oda viszont tényleg el tudok képzelni egy streamelhető rádiót, hozzáadhat a hangulathoz. A verseny más, ott nem használod és annyi.
rootshaper
rootshaper 2011.01.21. 13:10
nekem egy ilyen egyszerűbb árkád játékban szinte muszáj a zene, másképp rommá unom magam. egy rally szimulátornál megint más a helyzet, ott kapásból nyomom ki amint meglátom, hogy egyáltalán van neki zenéje. ezért volt nagy csalódás nekem az NFSHP soundtrackje, egyetlen olyan szám sem volt benne amit képes lettem volna egyetlen egyszer is végig hallgatni... :S
további hírek

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.