Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Folytatódik a Mount & Blade

Több új játékot és kiegészítőt is bejelentett a Paradox.

2011.01.25. 14:38 | szerző: Retee | kategória: Játék

A Paradox több új címet is bejelentett New-Yorkban tartott - saját játékait reklámozó - összejövetelén, s ugyan egyelőre csak röviden mutathatjuk be a friss címeket, hamarosan több információ is érkezik róluk.
Mount & Blade: With Fire and Sword: A rendkívül sikeres alapjáték és kiegészítő után újabb expansion érkezik a Mount & Blade-hez, ráadásul az eddig megszokott fegyveres harc jelentősen átalakulhat a kiegészítőnek hála. Az 1653-ba kalauzoló Fire and Swordben ugyanis feltűnik a puskapor, így az erősebb ostromeszközök mellett megjelennek a muskéták, s a pisztolyok is, ráadásul egy új multiplayer mód is érkezik az expansionben.
Defenders of Ardania: A Paradox új várvédős játékának különlegessége, hogy a Majesty világában játszódik, és a tervek szerint PC mellett iPadre is elkészül.
Pirates of Black Cove: Ahogy azt a név is sejteti, visszatérnek a kalózok, méghozzá a mi irányításunk alatt. A szerepjáték elemeket is tartalmazó stratégiában pedig egyetlen feladatunk az lesz, hogy mi harácsoljuk össze a legtöbb aranyat a tengeren.
Naval War Arctic Circle: A tenger és az óceán marad, csak a kor változik: a Paradox új stratégiájában ugyanis a modern idők haditengerészete tűnik fel. A két egyjátékos kampány (NATO és Oroszország), s a látványos időjárási rendszer mellett pedig lehetőségünk lesz multiplayer küzdelmeket is folytatni a tengeren.
Hearts of Iron III: For the Motherland: A Paradox egyik legrégebbi stratégiai sorozata is kiegészítőt kap, amiben a fejlesztők ígérete szerint sokkal komplexebb és jobban működő politikai rendszer áll majd a rendelkezésünkre. ■

Mount & Blade: With Fire and Sword
A legutóbbi Mount & Blade: With Fire and Sword cikkek, hírek

hozzászólások (1)

.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.01.25. 20:27
a hearTs of ironról jut eszembe, az oldalsó sávban lévő bannert mikor tervezik kijavítani? elég hihetetlen, hogy többszöri rostán átmenjen egy hears of iron, vagy én tévedek?
további hírek

Renoir videoteszt

Kipróbáltuk az oldalnézetes noir platformert.

Regisztrálj a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands zárt bétájára!

Egyelőre keveset tudni a bétáról, de várhatóan a következő hónapokban rajtol majd el.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!