Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Crysis 2 - lesz PC-s demo

Az Xbox 360-as verzió után hamarosan PC-re is megérkezik a multiplayer demo.

2011.01.28. 19:17 | szerző: Retee | kategória: Játék

Sokan felháborodtak, hogy a Crysis második részének demója - noha az első epizód PC-n robbant be a köztudatba - csak Xbox 360-ra jelent meg. A Crytek azonban úgy látszik, hogy igyekszik helyrehozni a hibát, hiszen saját twitter csatornáján jelentette be, hogy PC-re is elkészül a multiplayer demo. Konkrét megjelenési időpontot és részleteket még nem közöltek, ám az biztos, hogy a próbaverzió még a teljes játék megjelenése előtte megérkezik. ■

Crysis 2
A legutóbbi Crysis 2 cikkek, hírek

hozzászólások (12)

EnforcerHUN
EnforcerHUN 2011.01.28. 23:42
De sokszor nehéz eldönteni, hogy mivel lehet felcsigázni az embert a demóban látottak alapján, ezért készül egyre kevesebb demo.
Csak azért tudom, mert (tesztelőként is) majd válogatni kell hogy most mi kerüljön a reklámba, és mit jobb meglepi-nek tartogatni.
Hype
Hype 2011.01.29. 01:21
Számít azért a demó, ha tetszetős lesz a multi akkor lehet vétel lesz belőle, úgyis csak a multi-ért éri megvenni játékot, hacsak nem valami fantasztikus single player játék, ami mostanában elég ritkaság számba megy.
RUSSIANBOY
RUSSIANBOY 2011.01.29. 09:32
Szerintem pedig minden játék igényelne demot.Ugyanis ha anno nem szedem le a Crysis demoját vagy pl a Cod:MW demoját nem hiszem hogy megszerettem, és játszottam volna vele.Lehet akármilyen nagy név lehet hogy akkor mai napig csak be lenne sorolva a többi játék közé.Mert nem mindig elég a király kép és ingame video jelenetek ha az ember ki is akarja probálni.

Nálam momentán a Crysis demoja adta meg azt a löketet ami miatt ki akartam probálni magát a játékot.
Balanses
Balanses 2011.01.29. 10:13
Russianboy-jal értek egyet abban, hogy minden játékhoz kéne demo, mivel a játékos így tudja a legjobban feltérképezni, hogy tetszik-e neki az adott játék éshogy megvegye-e. Másrészről viszont "kiválo arra is hogy az esetleges hibákat a játékos társadalom tagjai jelezzék" ezzel nemértek egyet, hisz egy demo arra való, - amit már irtam/unk - hogy bemutassa a játékot, vagyis annak egy szegletét, hogy majd milyen is lesz a teljes verzió. És ha például én egy olyan demoval játszok ami bugos, vagy más egyéb hibákat tartalmaz, akkor arra merek következtetni, hogy a teljes verzió is ilyen lesz. Szerintem egy demonak már azt a szinvonalat kell hoznia, amit a kész játék is hozni fog. Ha hoz ilyesmit egyáltalán.:-)
Hype
Hype 2011.01.29. 14:38
"Nálam momentán a Crysis demoja adta meg azt a löketet ami miatt ki akartam probálni magát a játékot."
Igen, de nem megvenni akartad hanem csak kiprobálni nem? :-D
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.