Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefield 3

Idén ősszel jelenik meg a harmadik rész.

2011.02.07. 13:12 | szerző: Retee | kategória: Játék

Valószínűleg jó ideje fejleszti már a Dice a Battlefield harmadik részét, hiszen a hivatalos bejelentés után nem kell éveket várnunk a megjelenésig, hanem csak idén őszig. A folytatáshoz pedig rengeteg újdonságot ígérnek a fejlesztők, illetve a Frostbite 2 motornak köszönhetően megújult, részletesebb grafika vár a rajongókra.
A Battlefield 3 PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra jelenik meg, ám a különböző platformoknál eltérő limitekre számíthatunk a multiplayer részben. Így PC-n akár 64 játékos is összecsaphat, míg a konzolokon "csak" huszonnégyen vethetik bele magukat a küzdelembe. A többjátékos mód mellett pedig az új BF single, illetve kooperatív részt is tartalmaz, s a küldetések során Tehránba, Párizsba és New Yorkba is eljuthatunk.
A szokásoknak megfelelően a harcok most is földön, vízen, levegőben zajlanak, s a fegyverek (illetve lesz jets csomag is) mellett a különböző járművekkel is harcba szállhatunk egymás ellen. Érdekesség, hogy az első információk szerint a Battlefield 3 már nem támogatja a Windows XP-t, így a PC-s verzió futtatásához Vistára, vagy Windows 7-re lesz szükség ■

Battlefield 3
A legutóbbi Battlefield 3 cikkek, hírek

hozzászólások (2)

szmartin
szmartin 2011.02.08. 12:20
Hali!

Emlékeztek a MoH 2010 Limited Edition megjelenésére? A megjelenő játék akkor úgy került a polcokra, hogy a Battlefield 3 béta tesztjére is jogosultságot/meghívást kap a vásárló. Miután megvásárolta valaki a szóban forgó játékot, a doboz kinyitása után szembesült a ténnyel, hogy nincs benne semmilyen kód, hanem majd az elkövetkezendő kb. 1 éven belül meghívást kap a tesztre. Most meg az derül ki, hogy a WIN XP-ét nem támogatja a játék.
Kérdezem... mi jöhet még ezek után???...ez ismét negatív szájízt ad a dolognak:-(((

Üdv
LordMatteo
LordMatteo 2011.02.08. 15:38
Szép és jó az XP...múltidőben. Minden bizonnyal támogatná a játék az XP-t, ha a Microsoft frissítené az XP-t. Ha teszemazt az XP egy rejtett hibája miatt szar lesz a Bf3 XP-s rendszeren, akkor azzal a Dice nem tud mit kezdeni, így saját magukat óvják meg olyan hibáktól, amiket el sem kerülhetnek.

Lehet jönni a Win7 nagyobb gépigényével, de akinek a Bf3 el fog menni a gépén, annak a Win7 is...

(fúbakker, mennyiszer írtam le hogy XP...)
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.