Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dragon Age II - trailer

Hangulatos új trailer a Dragon Age folytatásáról.

2011.02.10. 14:49 | szerző: Retee | kategória: Játék

Március 11-től érhető majd el Európában a BioWare által fejlesztett Dragon Age második része, melyben jelentősen átalakul a karakter készítés, változik a harcrendszer, de némileg még a grafikai stílus is megújul. Persze a BioWare tudja, hogy mi kell a fantasy RPG-re vágyó népnek, így a többség vélhetően nem aggódik a végeredmény minősége kapcsán - a kétkedőket pedig a hamarosan érkező demo győzködheti.
Most pedig lássunk egy új, igen látványos trailert a folytatásról! ■

Dragon Age II
A legutóbbi Dragon Age II cikkek, hírek

hozzászólások (8)

Creativ3Form
Creativ3Form 2011.02.10. 18:31
Én belevágok, annó mielőtt megvettem az ME-t, angolul játszottam ki, és értettem a lényeget, beleértve a történetet, és magukat a párbeszédeket is. Persze volt, hogy szótároznom kellett, de nagyjából ment a dolog, így én nem fogok várni a magyarításra, ami sztem max év végén lesz majd elérhető. Ha soka fan csinálja, és nem napi 1-2 óra szinten.
Mondjuk kemény hónap lesz a március...8-án veszem meg a DA2-őt (emlékeim szerint ezt is előrendeltem) majd 26-án jön az AC: Brotherhood..
rootshaper
rootshaper 2011.02.10. 18:45
nem szorult valami sok fantázia a készítőkbe. médzs, wóriór meg rúzs... izé, mintha ezt már az összes fantasy játékban ellőtték volna? egyáltalán minek erőltetni ezeket a kasztokat, azt sem értem. miért nem lehet valaki mondjuk egyszerre warrior, mage és rogue is egy kicsit? sztem már tökre idejétmúlt ez a kasztolás, túlságosan keretek közé szorítja a játékost. nekem legalább is ez az érzésem.

azt viszont örömmel konstatáltam, hogy végre felbukkant két fenyőfa is a trailerben, szóval nem csak a góbi sivatagban fog játszódni a játék, lesznek benne színek is a vér vörösén meg a homok fakó sápadt színén kívül is. éljen!
Balanses
Balanses 2011.02.10. 19:24
Példát vehetnének a Neverwinter Nights 2 kasztrendszeréről és azt továbbfejleszthetnék. Na abban nem csak sablonkasztok vannak! :D
Artemius '89
Artemius '89 2011.02.10. 20:08
Balanses: Járhatsz hozzám angol tanfolyamra, perfekt angol vagyok, már semmilyen játékot nem magyarosítok és filmeket is csak angolul nézek (kivéve a vígjátékokat, mert azoknak jobb a magyar szövege). Ha kell, Márciusig kiképezlek :D
Bozotszály
Bozotszály 2011.02.10. 21:15
Szerintem nagyon is tisztában vannak vele, mivel a volt Black Isle-s tagok javarésze mostani Biowares, és mint tudjuk ők csinálták a Baldur's Gate sagat ami ugyanabban a világban játszódik.

Amúgy, nem tudom, de én személy szerint annak ellenére mennyire vártam az a Dragon Age-t, annyira nem várom a 2. részét. Ez valahogy már nem az aminek indult.De ne legyen majd igazam.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.