Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Már készül az új Medal of Honor

Hamarosan hivatalosan is bejelenthetik a következő MoH epizódot.

2011.02.21. 14:59 | szerző: Retee | kategória: Játék

Tavaly tért vissza megújult formában az Electronic Arts által kiadott Medal of Honor, mely kapcsán az EA komoly elvárásokat fogalmazott meg a fejlesztőknek, s az "első rész" sikerétől tette függővé a későbbi folytatásokat. Nos, úgy néz ki, hogy a kiadó elégedett volt a tavalyi epizód sikerével, hiszen ha hivatalosan még nem is jelentették be, mégis készül a következő rész.
Ezt az egykori EA Los Angeles tagokból verbuvált Danger Close csapat erősítette meg, pontosabban producerük, Greg Goodrich. Godrich természetesen egyelőre nem közölt részleteket, csak annyit árult el a folytatást firtató kérdésre, hogy "igen, a csapat már dolgozik a következő Medal of Honor epizódon". ■

hozzászólások (11)

Netsu
Netsu 2011.02.22. 14:40
De. Komolyan gondolom. Ha nem csak azzal foglalkozol,hogy mindenkit halomra lőj magad körül,mint a CoDban,hanem észreveszed benne a legnemesebb emberi tulajdonságokat,beleéled magad a történésekbe,és lélekben te is ugyanazokért a célokért küzdesz,(pl. Voodoo és Preacher megmentése) akkor egy nagyon élvezhető játékot kapsz eredményül. Úgy gondolom,hogy itt elengedhetetlen szívvel-lélekkel játszanod,ha élvezni is akarod.

rootshaper: A MoH kampányával mindössze annyi volt a baj,hogy baromi rövid volt. Ha ezt a játékidőt csak növelni fogják a második részre,(amire egyébként elég sok esély van,mert szerintem tanultak a hibáikból)akkor azzal már semmi baj nem lenne. De én meg azt kérdem,hogy szerinted egyetlen Single kampány megtörné a CoD uralmát? Nem. A CoDot is csak a multi miatt veszik,érthető tehát,hogy több fronton akarják támadni a CoDot. Mondjuk,ha a BF és a MoH multija is eltérő,akkor mi azzal a gond,hogy 2 multis címet futtatnak egyszerre? Valaki a MoHban,valaki meg a BFben találja meg a számításait. (Nem tudom,milyen a MoH multija,meg hogy a BFé milyen,nem játszottam egyikkel sem.)
Kanduhrka
Kanduhrka 2011.02.22. 15:22
"A MoH kampányával mindössze annyi volt a baj,hogy baromi rövid volt."

Te mivel játszottál? Elnagyolt és gyenge grafika, dögunalmas és fárasztó küldetések, és még a codnál is bénábban megoldott AI. És mindemellett ritka nagy bug halmaz is volt.
Netsu
Netsu 2011.02.22. 15:46
Nálam egyetlen bug sem lépett fel,a grafikával és AI-val egyetértek,a küldetések meg... Milyen küldetéseket vársz egy háborúban? Tényleg érdekelne,hogy milyen elképzeléseid vannak.
rootshaper
rootshaper 2011.02.22. 15:55
"Ha nem csak azzal foglalkozol,hogy mindenkit halomra lőj magad körül,mint a CoDban,hanem észreveszed benne a legnemesebb emberi tulajdonságokat..."

azt a kutyafáját! :D
ha így nyomod a CoD-ot is, ugyanazt a flesst kapod cserébe tőle is, ott is vannak ilyen cicomás nevekkel ellátott katonák, nagy hazafiasság meg bajtársiasság is, hiszen erről szól a lélekbe markoló hatásvadász modern FPS. sajnos. mondjuk a Doom korában te a névtelen katonádba is így tudtad csak beleélni magad, hogy milyen hatalmas kitartás, meg lélekjelenlét kell a pokol fattyainak kiirtásához BFG-vel? :D

egyébként én mindkét esetben csak a multiról beszélek, mivel az a mérvadó, mellette a single csak egy felvezetés, egy lehetőség, hogy a warezolók is élvezhessék picit a játékot. érdektelen a számomra mindkét játék egyjátékos kampánya is, mert az FPS már rég nem az, mint ami mondjuk 10-15 évvel ez előtt volt. most már olyan, mintha egy sínen mennél végig, az ellenség mindíg ugyan ott és ugyanolyan számban termelődik eléd, akár hányszor mész neki a játéknak... folyosón kell végigrohanni, amit néha meg-megtörnek a szívbemarkoló hatásvadász animációk, amit zseniálisan parodizáltak ki a Bulletstorm készítői :D

a multi az, ami valamennyi szavatosságot biztosít a mai FPS-eknek, én ebbe már beletörődtem, nem is nagyon erőltetem a singleplayer végigjátszását.
toltam a MoH multival is havernál, napokig, Bad Company 2 aktív játékosa vagyok természetesen multiban, valamint másik havernál a CoD multijának is nekimentem, van valamennyi rálátásom a dologra. a BC2 multi és a MoH multi mivel egy a készítő cég, szinte mindenben megegyezik. nem nagyon erőltette a DICE, hogy valami újat találjanak ki, hiszen a BF3 fejlesztésétől vette volna el az időt, így hát az EA a buta megoldásának köszönhetően egy harmat gyenge single és egy még gyengébb multi módot kapott... vagyis a fenét az EA kapta, inkább mi. be volt ígérve a Frostbite motornak köszönhetően a rombolható környezet, abból semmi nem látszott a MoH multiban, a tank is csak mutatóba szerepelt, mert olyan kicsi, szűk pályákat kaptak, akik megvették, hogy jóformán megfordulni sem lehet a kis vacak Bradley harckocsival. igen, csak egy Bradley van benne, semmi más. éljen, jármű.

a CoD multija meg egy katonás quake, mindenféle realitást mellőzve, szavakat sem érdemel. igen, BC2 fan vagyok, legalább ott van némi nyoma a fizikának, hatalmasak a pályák, jók a játékmódok.

na mindegy, kicsit hosszúra nyúltam, summa summarum: a BF és a MoH multija sajnos alig eltérő, mivel mindkettőt a DICE hozta össze. a MoH multija egy BF-light leginkább. a lényeg az lett volna, hogy a MoH maradjon csak meg egyjátékos módra, ha a nyomorult Danger Close nem képes netes kódot hegeszteni. a DICE-t meg hagyják szépen a BF3-at fejleszteni, hogy egy teljes értékű Battlefielddel lehessünk gazdagabbak az őszre.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.02.24. 07:38
csak egy kérdés:

De miért?
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.