Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Két alapító kilépett a PC Gaming Alliance-ből

A Microsoft és az NVIDIA is elhagyta a PC-s játékok jövőjéért dolgozó szövetséget.

2011.02.21. 15:39 | szerző: Retee | kategória: Játék

Elvesztette két alapítótagját a PC Gaming Alliance, miután a szervezet elnöke megerősítette, hogy a Microsoft és az NVIDIA is kilépett a PC-s játékok jövőjéért dolgozó egyesülésből. Matt Ployhar nem kívánta kommentálni a lépést, s egyelőre az okok sincsenek tisztázva, azt viszont cáfolta, hogy ettől megroppanna a csoport ereje.
Ezzel párhuzamosan Ployhar azt is elmondta, hogy szerinte a PC-s játékok jövője nincs veszélyben, sőt. A szervezet folyamatosan elemzi a kalózkodás mértékét, mely úgy tűnik, hogy az utóbbi időben kicsit visszaesett, legalábbis bizonyos típusú játékoknál ezt támasztják alá a statisztikák. A szövetség szerint az újfajta játékkoncepciók (MMO-k, DLC-k, online játékok, multiplayer, ingyenes darabok) miatt sokszor ha lehetne is, nincs értelme illegális másolattal játszani. Ezzel együtt a szervezet tisztában van azzal, hogy egyes országok még mindig "kalóz paradicsomnak" minősülnek (a hónap eleji statisztikák szerint ezek: Brazília, Franciaország, Olaszország, Spanyolország és Kína), ám reménykednek abban, hogy a jövőben ezeken a helyeken is fokozatosan vissza fog esni az illegális példányok aránya. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.