Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Chrome

Szeretnél galaktikus fejvadász lenni a távoli 25 században? Akár már jövőre is megteheted a most készülő játékban.

2001.10.24. 22:20 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Készül a Chrome, mely a lengyel Techland csapat belső- és külsőnézetes akciójátéka lesz. A játékban egy galaktikus fejvadász kell majd alakítani, akinek 10 teljesen különböző terepen kell feladatokat végrehajtania, melyek mind a reflexeket, mind a taktikai érzéket használatba veszik. A helyszínek között lesz katonai bázis, dzsungel, holdfelszín, űrállomás és még sokféle terepen játszódhatnak a küldetések. A játékban hatalmas terepen játszódnak a feladatok, valósághű fizikával lesznek megvalósítva a mozgások, a 25 század újításai elérhetőek lesznek (hipermodern fegyverek, implantok, különböző szerek). Természetesen a játék többjátékos részt is tartalmazni fog, melyben az ember ügyességére és taktikai érzékére is szükség lesz. A játék már 2002 tavaszára várható.
A főhős Logan lesz, aki egy fejvadász. Küldetései során fejlődhet a megfelelő implantok segítségével, így teheti könnyebbé későbbi feladatait. Valóságos fegyverarzenál áll majd rendelkezésére a játékosnak, gránátok, gép- és energiafegyverek, mesterlövész fegyverek várják majd. Járműveket is használhat majd Logan, sőt az ellenfeleitől megszerzett tárgyakat is felhasználhatja majd. ■

előző
következő
Chrome
ChromeChromeChromeChromeChromeChromeChromeChromeChrome
Chrome
A legutóbbi Chrome cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.