Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Risen 2: Dark Waters

Hivatalosan is bejelentették a Risen folytatását.

2011.02.22. 14:42 | szerző: Retee | kategória: Játék

Ugyan már tavaly nyáron megerősítette a Piranha Bytes a Risen második részének létezését, de további fél évet kellett várnunk arra, hogy hivatalosan is bejelentsék a folytatást. Végre azonban megtörtént, s a Risen 2: Dark Waters kapcsán immár részletekkel is tudunk szolgálni.
Az új epizód története néhány évvel az első rész sztorija után játszódik. A titánok megtizedelték az emberiséget, ráadásul ezt követően titokzatos, pusztító lények jelentek meg a tengerekben, amelyek komoly veszélyt jelentenek a megmaradt emberiség számára. Persze egy remény még maradt: Mi, akiből kiváló inkvizítor vált, s aki úgy dönt, hogy utánajár a titokzatos hajótámadásoknak és a lények eredetének. Kalandjaink azzal kezdődnek, hogy bizonyos pletykáknak kívánunk utánajárni, melyek szerint egyes kalózok tudják, hogyan lehet legyőzni a pusztító szörnyeket.
Feladatunk tehát adott: megmenteni a maradék emberiséget, illetve felkutatni a misztikus szörnyek eredetét és sebezhetőségét. Persze az előző részt ismerve valószínűleg most is rengeteg mellékküldetés és NPC dobja majd fel az RPG-t, amely PC-re és konzolokra egyaránt megjelenik, noha hivatalos dátummal még nem tudunk szolgálni. Az első art képek viszont már a hír alatt várakoznak. ■

előző
következő
Risen 2: Dark Waters
Risen 2: Dark WatersRisen 2: Dark WatersRisen 2: Dark Waters
Risen 2: Dark Waters
A legutóbbi Risen 2: Dark Waters cikkek, hírek

hozzászólások (1)

AstorAnt
AstorAnt 2011.02.23. 10:02
Kicsit fura ez a kalózos RPG feeling, bár a DDO-ban már megbizonyosodtam, hogy egyáltalán nem egy összehozhatatlan dolog. Az első részt is nagyon szerettem, remélem ez is legalább annyi kihívást fog tartogatni mint az előde(i).
további hírek

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.