Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Risen 2: Dark Waters

Hivatalosan is bejelentették a Risen folytatását.

2011.02.22. 14:42 | szerző: Retee | kategória: Játék

Ugyan már tavaly nyáron megerősítette a Piranha Bytes a Risen második részének létezését, de további fél évet kellett várnunk arra, hogy hivatalosan is bejelentsék a folytatást. Végre azonban megtörtént, s a Risen 2: Dark Waters kapcsán immár részletekkel is tudunk szolgálni.
Az új epizód története néhány évvel az első rész sztorija után játszódik. A titánok megtizedelték az emberiséget, ráadásul ezt követően titokzatos, pusztító lények jelentek meg a tengerekben, amelyek komoly veszélyt jelentenek a megmaradt emberiség számára. Persze egy remény még maradt: Mi, akiből kiváló inkvizítor vált, s aki úgy dönt, hogy utánajár a titokzatos hajótámadásoknak és a lények eredetének. Kalandjaink azzal kezdődnek, hogy bizonyos pletykáknak kívánunk utánajárni, melyek szerint egyes kalózok tudják, hogyan lehet legyőzni a pusztító szörnyeket.
Feladatunk tehát adott: megmenteni a maradék emberiséget, illetve felkutatni a misztikus szörnyek eredetét és sebezhetőségét. Persze az előző részt ismerve valószínűleg most is rengeteg mellékküldetés és NPC dobja majd fel az RPG-t, amely PC-re és konzolokra egyaránt megjelenik, noha hivatalos dátummal még nem tudunk szolgálni. Az első art képek viszont már a hír alatt várakoznak. ■

előző
következő
Risen 2: Dark Waters
Risen 2: Dark WatersRisen 2: Dark WatersRisen 2: Dark Waters
Risen 2: Dark Waters
A legutóbbi Risen 2: Dark Waters cikkek, hírek

hozzászólások (1)

AstorAnt
AstorAnt 2011.02.23. 10:02
Kicsit fura ez a kalózos RPG feeling, bár a DDO-ban már megbizonyosodtam, hogy egyáltalán nem egy összehozhatatlan dolog. Az első részt is nagyon szerettem, remélem ez is legalább annyi kihívást fog tartogatni mint az előde(i).
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.