Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefield 3 - in-game trailer

Rövid videós bemutató a Battlefield harmadik részéről.

2011.02.23. 16:06 | szerző: Retee | kategória: Játék

A Dice már jó ideje teljes gőzzel dolgozik a Battlefield harmadik részén, amely a tervek szerint idén ősszel jelenik meg. A játékról pedig már eddig is egész sokat hallhattunk, most viszont az EA kiadott egy in-game trailert is róla, lássuk! ■

Battlefield 3
A legutóbbi Battlefield 3 cikkek, hírek

hozzászólások (29)

.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.02.24. 20:47
azért azt se felejtsd el hozzátenni, hogy te normálisan, otthon, nem játszottál a bc-2-vel annyit, sőt, tudtommal nem fut el a gépeden, és persze ezért is a csúnya fejlesztők a hibásak és hát ha csak havernál játszol valamivel, az azért nem adja vissza úgy az élményt, mint mikor minden nap otthon tolsz két-három kört a játékkal.
a bf2-vel kapcsolatban meg elfogult vagy, mert az kb. a kedvenc játékod. nincs ezzel baj, nekem is van ilyen egy-egy játék-sorozaton belül (pl. GTA Vice City nálam az etalon GTA, a IV-re szerintem köröket ver, egyenesen gyalázat a negyedik etap ahhoz képest, de ez az én szuverén véleményem).

szerintem egyébként a játéknak nem a hitbox a legnagyobb hibája (azzal nekem nem volt sok gondom, szajkózhatja mindenki, de a gyakorlatban csak az ultra power hacker arcok veszik észre, hogy most az a fejes nem fejes lett, vagy mittomén, szóval aki élvezetből játszik, egy hosszú nap végén két órácskát, az szerintem soha nem fog e miatt sírni). én sokkal nagyobb gondnak tartom, hogy a pályák sokszor rosszul voltak felépítve, és az egyik fél könnyen beszoríthatta a másikat (de tényleg baromi szar induló pontok vannak néhol!).

"a Bf névhez köze nincs, szerencsére a Dice már kezd rájönni erre"

hát ez a te véleményed, szerintem sincs köze a gta 4-nek a gta-hoz, mégis tudok róla, hogy elfogult vagyok és inkább nem hangoztatom.
LordMatteo
LordMatteo 2011.02.24. 21:08
Azóta mind új gépem van, mind beleöltem a BC2-be kb 80 órát, ennyi idő alatt se bírtam megszokni (míg a CS:S-re sikerült átállnom 40 óra alatt az utóbbi időben).

Persze, elfogult vagyok, mind az 1942-vel, mind a Bf2-vel sokat játszok, ami nem azt jelenti egyik esetben sem, hogy gurulok öt single player csatát, azt csókolom. A Vietnammal (az elsővel) szerintem 10 órát nem játszottam, most meg már nem fogom megvenni, mert ott tényleg semmi élet nincs. A 2142 is ezen a szinten mozog, online azt mondjuk egyáltalán nem játszottam saját magamtól, itt-ott egy kör, aztán ennyi, már az se tetszett annyira, ha egy játék több mint 100 évvel előrébb van az időben, ne ugyanazokat a fegyvereket használjam mint a Bf2-ben. BC1 nyilvánvalóan kimaradt, Heroes meg 2 napig vicces volt, aztán meguntam.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a Battlefield sorozat minden tagjával játszottam, így változásokhoz van viszonyítási alapom, ezért mondom, hogy a BC2 nem Battlefield (élettöltés, relatíve kevés jármű, a fegyverek közül mindig az a legjobb amit legkésőbb kapunk, etc), ez egyszerűen nem a Battlefieldek sajátja. Az a sok jármű, a 64 játékos (ez már az 1942-ben is adott volt...), a rambózás esélytelensége (3 év után vagyok olyan szinten, hogy bőven a felső rétegbe tartozom skill téren bf2-ben, de egy három emberből álló full lámákból álló osztag simán leszedhet, mert élet és lőszer/javítás nélkül cseszhetem).

Most meg a Battlefield 3 kapcsán olyanokat nyilatkozott a Dice, hogy nem, ez nem Bad Company 3, ez a Battlefield 2 folytatása lesz, mert a BC2 csak egy konzolport volt, amit végül a sok kérésre adtunk ki PC-re. Ezért írom azt, amit, azontúl, hogy az én véleményemet is fedi.
LordMatteo
LordMatteo 2011.02.24. 21:17
ja, szerk:

A hitbox olyan téma, hogy nagyban függ PC-től és nettől is, na meg persze szervertől, de nagy általánosságban elmondható, hogy zavaró a szokásos Dice-fail, azaz a hitbox félrecsúszása egy idő után minden szerveren (bár örömteli módon a P4F bétában már elég jó reg van). A pályák felépítése sajnos a 32 playeres pálya-zsugorítás következménye, nem lehet nagy pályákat csinálni ennyi játékosra jármű nélkül, főleg ha egy próbálgatásra szánt motor dohog a játék alatt. Bár tény hogy a Bf2-ben is akad egy-két unbalanceolt map, bár minimális játékismerettel és pár összeszokott emberrel ezeket is könnyen lehet ellensúlyozni (igaz, ettől még publikon szar).
HUNpunk
HUNpunk 2011.02.25. 22:17
Ha realizmust akarunk akkor ott az Airsoft ami inkább közelebb van a dolgokhoz és most nem a tingli-tangli játékokra gondoltam hanem a milsimre.Csak mondtam egy másik játékot. :-D
peterspy
peterspy 2011.03.02. 21:32
Egyetértek! :D

Abban is talán esetleg egyet kell értenem hogy bc2 valóban nem igazán egy battlefiedl tag vagy lekorrektebbűl mondva nem a bf2 folytatása. De sztem mint már valahova írtam nem olyan nagy baj, a bc2 is jó. Az egy tény,hogy számomra is a Bf2 egy istenkirály ultimate megasuper X squadron elite játék, de remélhetőleg (és nagyon úgy néz ki) a bf3 is legalább ilyen jó lesz :P
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.