Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Battlefield 3 - felesleges a 128 férőhelyes multiplayer

A Dice saját kutatásai alapján bár jól hangzik, valójában egyáltalán nem szórakoztató, ha egyszerre 128, vagy 256 játékos lődöz a pályán.

2011.03.09. 14:17 | szerző: Retee | kategória: Játék

Egyszerre akár 64 játékos is egymásnak ugorhat az ősszel érkező Battlefield 3 PC-s verziójában, de úgy tűnik, hogy akár ennél több embert is képes lenne kezelni a rendszer. Legalábbis a Dice igazgatója, Patrick Soderlund szerint nem lenne technikai akadálya a dolognak. Soderlund elmondta, hogy miután rengetegen érdeklődtek, hogy miért nem lehet az új részben egyszerre 128, vagy akár 256 játékost összeereszteni, maguk is megvizsgálták a lehetőségeket, és tesztelték is a multiplayer részt 128 résztvevővel. Az eredmény: technikailag nincs különösebb gond ennyi játékossal, ám... a belső kutatások és felmérések eredménye az lett, hogy maguk a résztvevők egyáltalán nem élvezték, hogy ennyi társ, illetve ellenfél tartózkodik egyszerre a pályán, sőt. Soderlund szerint se nem szórakoztató, se nem vicces a 128 férőhelyes csata, így feleslegesnek tartják - legalábbis egyelőre - hogy tovább foglalkozzanak a témával. Ráadásul bár a Dice - mint említettük - 64 személyre szabta a multiplayert, a belső felmérésük szerint még ez is túlzás, s az élvezeti faktor valahol 32 és 40 játékos között éri el a csúcsot. ■

Battlefield 3
A legutóbbi Battlefield 3 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.