Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hawken - bejelentve

Az Adhesive Games bejelentette új készülő finomságát.

2011.03.11. 13:04 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Nem mindennapi élményben lesz része azoknak, akik „ha majd készen lesz”, kipróbálják a Hawken címet viselő új indie FPS-t, melyben hatalmas robotok irányítása lesz a feladatunk. A környezet is megér egy-két mondatot, ugyanis a szívemhez oly közel álló Ghost in The Shell és a Recycle című művekre hajaz leginkább. Koszos, lepukkant nagyvárosok a jövőből, mi kellhet még a sikerhez? Természetesen az Unreal Engine 3, ami a lelkét adja majd a programnak és már most elmondható, hogy fantasztikusan muzsikál a játék alatt. Még csak kilenc hónapja fejlesztik a programot, azonban már mutattak be belőle egy work-in-progress verziót, ami alapján bizony le a kalappal az Adhesive előtt! A játékot a tervek szerint letölthető formában kívánják majd prezentálni a nagyközönségnek, PC-re, 360-ra és PS3-ra, egy bizonyos „relatíve alacsony áron” a mostanában megjelenő dobozos játékokhoz mérten. ■

Hawken
A legutóbbi Hawken cikkek, hírek

hozzászólások (18)

Retee
Retee 2011.03.12. 19:28
Egy része törölve a FAQ miatt.
A hírt nem ő írta, az én megjegyzésem volt, amiben nem általánosan véleményeztem a két motort, hanem próbáltam összehasonlítani őket (szóval nem arra gondoltam, hogy az ut 3 kinn ronda). Nekem az volt eddig a tapasztalatom, hogy a CryEngine-nél a kinti részek szebbek, részletesebbek, meg úgy egyáltalán élettel telibb az egész, mint amit az UE 3 össze tud hozni. A belső részeknél (és ahogy te is írtad sok ilyen ue3-as játék készül) viszont eltűnik ez a különbség, sőt (pl. BioShock).
Persze ízlések és pofonok.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.03.12. 23:52
"a CryEngine-nél a kinti részek szebbek, részletesebbek,"

nézd meg a Hawken című játékból készült pre-alfa videót. erről ez a véleményem.

még valami: nem biztos, hogy az UE3-al nem lehetne pl. a Crysist egy-az egyben megcsinálni, egyszerűen csak nem volt még rá példa, de szerintem maradéktalanul le tudnák kopírozni a játék külsejét az Epicnél, ha akarnák. nem láttunk még pálmarengeteget ezzel a játék-engine-el, a Cryenginnel meg csak azt láttunk, így nem lehet azt kijelenteni, hogy az egyik részletesebben jeleníti meg a külső/belső tereket, mint a másik.
rootshaper
rootshaper 2011.03.13. 08:44
a cryengine szerintem egy specifikált motor, direkt arra a célra fejlesztették ki, hogy egy hatalmas szigetet benövényesítsen meg megtöltsön élettel, ezzel szemben az UE egy univerzális, mindenre alkalmas motor. ezért van az is, hogy míg az UE dobog a legtöbb FPS (és nem csak FPS) szíve helyén, addig a cryengine sehol sincs, csak a krájziszban. ez bizony elmond egyet s mást a két motor képességeiről.
Bozotszály
Bozotszály 2011.03.13. 09:37
Azért na ez így nem egészen pontos, mert az Aion motorja az bizony cryengine.
rootshaper
rootshaper 2011.03.13. 12:31
mea culpa, hogy egy ilyen fontos címet elfelejtettem, a Gears of War, az Unreal Tournament, a Stranglehold, a Bulletstorm, az Enslaved, a Darksiders és a Bionic Commando mellett :)
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.