Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

UFO Online - Fight for Earth

Ingyenesen játszható böngészős taktikai MMO-t fejleszt a Funatics csapata.

2011.03.11. 15:44 | szerző: GeryG | kategória: Játék

"Békével jöttünk!" felkiáltással érkeznek az apró szürke emberkék a Funatics legújabb játékában, hogy aztán váratlan támadásba lendüljenek és leigázzák a mit sem sejtő emberiséget. Csakhogy ekkor lépünk mi a képbe - a fejlesztők reményei szerint sokan - és igyekszünk keresztbe tenni az alieneknek.
A játék egy ingyenesen játszható MMO alkotás lesz, amit a böngészőnkből futtathatunk majd. A történet szerint az emberi ellenállás három frakcióba tömörült és így próbálja meg visszaverni a földönkívüli támadásokat. Ezen frakciók egyikének tagjaként szállhatunk harcba mi is. A készítők szeretnék számos érdekességgel megtölteni a programot, az ígéretek között látványos 3D-s grafikát (böngészős játék lévén, ez egy sarkalatos pont), AI és egymás elleni csatákat, és rpg elemekkel megtűzdelt játékmenetet is találunk. Utóbbira komoly hangsúlyt fektetnek. Fejleszthető fegyverek, karakterfejlődés, classok szerint eltérő képességek és bővíthető, fejleszthető bázis várnak a játékosokra a hamarosan induló zárt bétában, melyre még elő lehet regisztrálni a játék oldalán.
Végül itt egy kis kedvcsináló: ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!