Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dragon Age 2 - patch közeleg

Még szinte meg sem jelent a Bioware fantasy szerepjátékának második epizódja, már érkezik is a tapasz.

2011.03.12. 18:51 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Ezerrel dolgoznak a Bioware munkatársai a felmerülő hibák kiküszöbölésén, mind konzol, mind pedig PC terén. Mike Laidlaw, a Bioware vezető designere két fontosabb hibára hívta fel a játékosok figyelmét: az egyik a DX11-es videókártya tulajdonosokat érinti, ugyanis durva kompatibilitási problémák merültek fel a két vezető videókártya gyártó termékeivel szemben. Ha ti is érzékeltek a DX11-es videókártyátokkal érthetetlen lassulásokat, szaggatásokat a játék közben, akkor nyugi, a gyógyír már úton van, addig is vegyétek vissza a renderelést DX9-re. A másik bug csak a konzolosokat érinti: náluk az automatikus támadással vannak gondok. A menüben nem látható az opció, amivel ezt a funkciót be lehetne kapcsolni, így ahhoz, hogy folyamatosan támadás alatt tudjon tartani a játékos egy ellenséget, folyamatosan nyomkodnia kell az erre kijelölt gombot, vagy kiadni külön a parancsot az automatikus támadásra.

A PC tulajdonosok jobb helyzetben vannak a várakozással kapcsolatban, ugyanis amint elkészül a tapasz és azt megfelelően letesztelik, már letölthetővé is válik, azonban a konzolosoknak rossz hír, hogy a Microsoft és a Sony által is be kell vizsgálni a javítást, így ott még kiszámíthatatlan mértékű csúszás várható. ■

Dragon Age II
A legutóbbi Dragon Age II cikkek, hírek

hozzászólások (11)

rootshaper
rootshaper 2011.03.12. 21:29
ezt a két mondatot most nem tudom összekapcsolni. DX11-re állítottad ami által előjöttek új effektek és ebből az következik, hogy van DX10 rendering mód is?
Sucee
Sucee 2011.03.12. 21:33
A GTS250 kártya is fontos a mondatban, aminek nincs Dx11 támogatása. :)
rootshaper
rootshaper 2011.03.12. 21:37
akkor sztem csekkold le, hogy amit a windózos settings progiban beállítottál, az in-game is úgy maradt-e, mert oké, hogy nekem is a 9600GT-vel engedi azt, hogy feltoljam veryhigh-ra, meg DX11-re a progiban, de amint elindítom a játékot, mindent visszadob a kártyám maximumára. azok a plusz effektek lehet, hogy csak a placebó hatás :D
Sucee
Sucee 2011.03.12. 21:43
Eleve ingame állítottam be, és a játék újraindítása után is megmaradt úgy, ahogy volt.
Richie
Richie 2011.03.13. 03:37
Nálam semmi baj sincs Highon... egyedül az ultra Highon döcög, ott viszont nem értem miért, ugyanis nem sok különbséget látok.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.