Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Megjelent a végleges Internet Explorer 9

A Microsoft elérhetővé tette a saját web böngészőjének legfrissebb verzióját.

2011.03.15. 14:20 | szerző: rootshaper | kategória: Egyéb

A legtöbbünk valljuk be, csak arra használja az Internet Explorert, hogy azzal letöltse a kedvének megfelelő böngészőt, aztán már megy is a levesbe a program. Ennek ellenére a Microsoft dicső módon kiáll a szoftver mellett és rendre továbbfejleszti az aktuális trendeknek megfelelően. Jelen esetben a továbbfejlődés nem csak marketing sallang, mert az Internet Explorer valóban kívül-belül megújult.

Az újdonságok közt ott szerepel a GPU-t is kihasználó új renderelő motor - mely valószínűleg válasz a Chrome hasonló megoldására – és egy új JavaScript motor is került a programba. A dizájn is megújult, mondanom sem kell, hogy mi az első gondolata az embernek, mikor meglátja a felületét. Ennek hála a Microsoft úgy döntött, végleg lehúzza a rolót az XP előtt és ezzel a böngészővel immár csak a Vista, 7 és Server 2008 felhasználók garázdálkodhatnak a világhálón. Az Oracle már ki is adott hozzá egy Java ActiveX plugin-t, amely 64 bites verzióban is fellelhető, valamint az Adobe is készíti a 64 bites Flash playert hozzá, amely jelenleg még csak a béta fázisban leledzik, de már kipróbálható. Természetesen biztonság tekintetében is történtek változások, talán tényleg megérjük azt, hogy nem kell Windows újratelepítés után egyből egy új böngészőt is leszednünk hozzá?

Aki be akarja vállalni és ad egy esélyt a Microsoftnak kikalapálni az InternetExploreren esett csorbákat, az itt letöltheti a programot. ■

hozzászólások (1)

_Sun_
_Sun_ 2011.03.16. 11:33
Na kipróbáltam a 64 bitest, Java és Flash is felment hozzá. Eddig semmi gond vele. Gyors, és ami nekem fontos tudja. Egy kivétel van, de lehet ezt csak én nem találtam (tegnap este gyorsban tettem fel és néztem meg): a kedvencek exportálása, importálása.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.