Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

CryEngine development kit érkezhet?

Avni Yerli nem zárkózik el a lehetőségtől.

2011.03.18. 13:41 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Hamarosan érkezik a Crysis 2 a boltokba, de a CryTek nem pihen és sorra jobbnál jobb hírekkel látja el mind a játékosokat, mind pedig a fejlesztőket. Most az utóbbiaknak szól az örömhír, ugyanis a fejlesztők gondolkoznak egy alacsony költségű indie fejlesztő-barát CryEngine 3-on, amely nagyon megdobhatja az indie játékok piacát. Láthattunk már az utóbbi években és az elkövetkezőkben is fogunk sok olyan példát, mely azt bizonyítja, hogy ennek a döntésnek lenne létjogosultsága; elég, ha csak arra gondolunk, hogy az UnrealEngine 3 mennyire jól teljesített például a The Ball című alkotásban, vagy mennyire fog jól teljesíteni a nemrég bejelentett Hawkenben.
Ez a belépő szint valószínűleg egy jelképes összeget fog takarni, vagy még talán annyit sem, hiszen az UnrealEngine is ingyen elérhető kipróbálási és oktatási célokra, nem beszélve a Unity engine-ről. Még semmi sem biztos, ezért mérget ne vegyetek rá, azonban Yerli úgy látja, hogy jót tenne a piacnak és a versenynek egyaránt, egy újabb ütős, kezdetben ingyenes motor, ugyanis a garázsfejlesztőknek vajmi kevés esélyjel van pénzük arra, hogy már a fejlesztés kezdeti szakaszában egy ilyen kaliberű motor licenszeljenek. ■

Crysis 2
A legutóbbi Crysis 2 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!