Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Duke Nukem Forever - multi infók

Érkezett pár hírmorzsa az új Duke többjátékos lehetőségeiről.

2011.03.22. 13:01 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Kaptunk pár részletet a vészesen közelgő – még most sem vagyok képes elhinni – Duke Nukem: Foreverből. Négy többjátékos mód lesz elérhető a játékban, melyek a következők lesznek: Dukematch, Team Dukematch, Capture The Babe és Hail To The King. Ezek közül javarészt egyet nem ismerhetünk személyesen, a maradék hármat ki lehet találni, hogy mi lehet. Az első három mód már biztos, hogy 8 játékosra lesz korlátozva, de nagy az esély arra is, hogy a megmaradt mód is csak ugyan ennyi játékossal fog megbírkózni.
Az első két mód természetesen egy sima free-for-all és egy csapatos deathmatch mókát takar, a Capture The Babe egy módosított CTF lesz, az utolsó mód pedig csak „king of the hill” néven lett aposztrofálva. Jelentsen a szófordulat bármit is.
Az öldöklés helyszínéül lepukkant főútvonalat, kaszinót, valami vadnyugati falut és Duke kedvenc zabáldáját, a DukeBurgert ígérnek. Az utóbbiban annyi lesz a csavar, hogy a játékosok apróra zsugorodnak majd. A jetpack eddig úgy fest, hogy csak a többjátékos mókában lesz elérhető – legalább ott az lesz.
Semmit sem kíván kihagyni a méltán magasra tett elvárásokkal szinte hitetlenkedve várt Duke, így természetesen a többjátékos meccsek alatt tapasztalati pontot is gyűjthetünk, melyből természetesen unlockolni lehet extrákat – talán a jetpacket is – és szinteket is léphetünk, ahogy illik. ■

Duke Nukem Forever
A legutóbbi Duke Nukem Forever cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.