Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Duke Nukem Forever - multi infók

Érkezett pár hírmorzsa az új Duke többjátékos lehetőségeiről.

2011.03.22. 13:01 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Kaptunk pár részletet a vészesen közelgő – még most sem vagyok képes elhinni – Duke Nukem: Foreverből. Négy többjátékos mód lesz elérhető a játékban, melyek a következők lesznek: Dukematch, Team Dukematch, Capture The Babe és Hail To The King. Ezek közül javarészt egyet nem ismerhetünk személyesen, a maradék hármat ki lehet találni, hogy mi lehet. Az első három mód már biztos, hogy 8 játékosra lesz korlátozva, de nagy az esély arra is, hogy a megmaradt mód is csak ugyan ennyi játékossal fog megbírkózni.
Az első két mód természetesen egy sima free-for-all és egy csapatos deathmatch mókát takar, a Capture The Babe egy módosított CTF lesz, az utolsó mód pedig csak „king of the hill” néven lett aposztrofálva. Jelentsen a szófordulat bármit is.
Az öldöklés helyszínéül lepukkant főútvonalat, kaszinót, valami vadnyugati falut és Duke kedvenc zabáldáját, a DukeBurgert ígérnek. Az utóbbiban annyi lesz a csavar, hogy a játékosok apróra zsugorodnak majd. A jetpack eddig úgy fest, hogy csak a többjátékos mókában lesz elérhető – legalább ott az lesz.
Semmit sem kíván kihagyni a méltán magasra tett elvárásokkal szinte hitetlenkedve várt Duke, így természetesen a többjátékos meccsek alatt tapasztalati pontot is gyűjthetünk, melyből természetesen unlockolni lehet extrákat – talán a jetpacket is – és szinteket is léphetünk, ahogy illik. ■

Duke Nukem Forever
A legutóbbi Duke Nukem Forever cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.