Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Quantic Dream új játéka?

Egy ideje már folynak a találgatások a Heavy Rain alkotóinak új játékáról. Most újabb pletyka kapott szárnyra.

2011.03.22. 15:06 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A legújabb pletykák szerint a Heavy Rain alkotója, a Quantic Dream új játékon dolgozik, mely a Fiv5 címet viseli. A találgatásokat egy Domain-bejegyzés és egy LinkedIn profilban szereplő megjegyzés indította el. A Quantic Dream egyik alkalmazottjának profiljában szerepelt, miszerint egy bizonyos Fiv5 címet viselő projekten dolgozott a csapatnál.
David Cage már korábban kijelentette, hogy szeretnének a Heavy Rain által kitaposott ösvényen maradni, amit ők csak interaktív drámának hívnak.
"A következő projektünk alapja az, amit a Heavy Rain fejlesztése során megalkottunk. Interaktív drámának kereszteltük ezt a stílust, és meg szeretnénk mutatni, hogy a Heavy Rain sikere nem a véletlen műve volt, hanem az általa kiváltott érzelmeké, amire építeni lehet. Ugyanakkor nem tervezünk folytatást, és ezt már azelőtt eldöntöttük, hogy kiderült, sikeres lesz-e a játék, vagy sem. Inkább azt szeretnénk megmutatni, hogy ez egy olyan stílus, amivel bármilyen történetet elmesélhetsz. Legközelebbi játékunk témája is rendkívül komor lesz és elsősorban a felnőtteknek szól majd, de teljesen különbözni fog a Heavy Raintől. Számunkra az a legnagyobb kihívás, hogy meg tudjuk lepni a rajongóinkat és szórakoztatni tudjuk őket."

hozzászólások (3)

balays82
balays82 2011.03.22. 15:21
Igaz, hogy még szinte semmit nem tudni róla, de mivel a Quantic Dream készíti, máris a várólistám élére ugrott. Nekik még el is hiszem, hogy a Heavy Rain által felállított mércét is át fogja ugorni a Fiv5. Kíváncsi vagyok, hogy ez lesz-e az a játék, ami háborús témát dolgoz majd fel, mivel David Cage korábban már utalt rá, hogy terveznek ilyet.
GeryG
GeryG 2011.03.22. 20:19
Csak annyit tudok, hogy volt korábban, valamikor 2006 környékén egy másik projekt, amit azóta leállítottak. Nem ugrik be annak a címe.
balays82
balays82 2011.03.22. 20:34
Volt már több is, például az Omikron folytatása, vagy egy Horizon nevű projekt, amiről azóta kiderült, hogy nem is létezik.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.