Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Karma és Unreal

2001.10.26. 13:33 | szerző: Madrac | kategória: Egyéb

A MathEngine és az Epic Games megállapodásra jutott arról, hogy a MathEngine Karma nevű fizikai modellező rendszerét beleépítik az Epic Games Unreal Engine-ébe, így a játékfejlesztők mostantól tökéletes fizikai környezetet használhatnak játékaikhoz. Már 2001 májusa óta folynak a munkák a két program egyesítéséról, de csak most jutottak használható eredményre a programozók. ■

hozzászólások (1)

Hubert
Hubert 2001.10.30. 14:27
Ez nagyon jó hír; az Unreal motor grafikai képességei eddig is lenyűgözően jók voltak, és most lesz valós fizikája is... kiráz a hideg ha az Unreal 2-re gondolok. Személy szerint jóval többet várok tőle mint amit a Max Payne nyújtott e téren (pedig az se kutya...)
Az Unreal-nek gyengécske volt az ütközési rendszere (a játékosokat térbelileg függőleges hengerek képviselték), de egy távhordó fegyverekre épített (magyarul lövöldözős) játéknál ez végül is nem olyan vészes. Ilyen téren eddig a legjobbnak a Rune tűnt, ami továbbfejlesztette az Unreal motort. Imádtam, hogy például az egyébként közelharcban használatos fegyverek (kard meg fejsze) dobhatóak is voltak, és az egy kis ügyességgel elhajított fegyver belefúródott a fa épületelemekbe, a kardok akár a kellően legyengített ellenfél hasába is ! Szóval az ilyen jellegű interaktivitást várom az Unreal 2-től sosemlátott magaslatokra emeltetni.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.