Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mortal Kombat - DLC részletek

Az első DLC három új karaktert hoz majd.

2011.03.28. 08:13 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bár még egy szűk hónap hátra van a legújabb Mortal Kombat epizód megjelenéséig, máris az első DLC-ről érkeznek az információk. Az első letölthető tartalom új karaktereket hoz majd a játékba, szám szerint hármat.
Ebből az első, a sorozat második részében debütált Kintaro lesz, aki Gorohoz hasonlóan négy karral osztja a pofonokat. A másik régi ismerős az először a Deadly Alliance epizódban felbukkanó vak harcos, Kenshi. Mellettük pedig egy eddig még sosem, vagy legalábbis csak részben látott új karakter, egy rejtélyes vörös ruhás nő, Scarlet a harmadik szereplő. Erről ad magyarázatot Hans Lo producer.
"Akik jól ismerik a Mortal Kombat történetét, azok emlékezhetnek, hogy régen, még a játéktermi gépek idején volt egy programhiba, ami a Jade-Kitana-Mileena karaktert véletlenül piros ruhába öltöztette. A játékosok akkor azt hitték, ez egy feloldandó, rejtett karakter, pedig erről szó sincs, csupán egy programhiba következménye volt. Találgattak, hogy ki is lehet, és gyakorlatilag a rajongók nevezték el őt Scarletnek. Ő most már nem csupán egy programhiba, hanem egy valós karakter, akivel hamarosan megismerkedhetnek a játékosok."
A fejlesztő Netherrealm megjegyezte még, hogy ameddig a játékosok aktívan játszanak majd az új Mortal Kombattal, addig ők is aktívan készítenek majd további DLC-ket. ■

Mortal Kombat
A legutóbbi Mortal Kombat cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.