Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Modern Warfare 3 - bejelentés közeleg?

Lapértesülések szerint április közepén mutatják be hivatalosan a Modern Warfare harmadik részét.

2011.03.29. 16:30 | szerző: Retee | kategória: Játék

2010 áprilisában jelentették be az utolsó Call of Duty epizódot, a Black Opst, s könnyen lehet, hogy az idei év áprilisa ismét a CoD hónapja lesz. A brit UK PlayStation magazin értesülései szerint ugyanis valamikor a jövő hónap közepén bemutatják a Modern Warfare 3-mat, melyen a januári hírek szerint jelenleg egyszerre három csapat is dolgozik. Részletek egyelőre még nincsenek, ám az biztos, hogy az Activision már jó ideje kiadta a parancsot az MW3 elkészítésére, így a hivatalos bejelentést sem halogathatják sokáig. ■

hozzászólások (4)

ufodani
ufodani 2011.04.02. 11:25
És amit még találtam a bejelentéshez:

Call of Duty: páratlan mesterséges intelligencia

""Izgalmas hírek szivárognak a Treyarch boszorkánykonyhájából; a Call of Duty: Black Ops fejlesztéséért felelős vezető designer szerint az általuk fejlesztett legújabb epizód olyan játékmenetbeli újításokat vezet be, ami a sorozat történetében valódi mérföldkőnek számít. A játéktervező és a stúdió igazgatója a Game Informer legfrissebb számában olvasható előzetesben számolt be arról, hogy milyen érdekes újdonságokra számíthatunk a világ (egyik) legnépszerűbb játékának folytatásában.

Mindenképpen szeretnénk javítani a mesterséges intelligencia és a pályatervezés színvonalán – nyilatkozta Brandon Marino, a stúdió kreatív igazgatója. – A korábbi kötöttséget ezúttal nagyobb, nyílt terepekre cseréljük. A pályák kiismerése komoly munkának ígérkezik; komplex, összefüggő helyszíneket szeretnénk teremteni, ahol a történetvezetés komoly kohéziós szerepet játszik. Előfordulhat, hogy egyes szakaszokat többször is be kell járnunk, de ez nem fog a játékmenet rovására menni – a továbbjutás módjának kiötlése remek élményekkel kecsegtet.

Jeletős változásokra számíthatunk a mesterséges intelligencia terén is; erről Geoff McCulloch, a csapat vezető designere beszélt.

Már a fejlesztés jelen fázisában is elképesztő fejlődést vehetünk észre – nyilatkozta McCulloch. – A katonák nemcsak riadóztatnak, ha észrevesznek bennünket, hanem elterelő manővereket is alkalmaznak, igyekeznek bekeríteni, elterelik a figyelmünket, aktívan használják a tereptárgyakat. Megeshet, hogy a pályán található objektumokat használják fedezékként – ez nem csak annyit takar, hogy elbújnak a tereptárgyak mögé, hanem hordókat, ládákat borítanak fel, hogy gyors fedezéket tákoljanak össze. Természetesen lehetőségünk lesz a járművek használatára is – ezúttal az összes, a pályákon fellelhető eszközt beindíthatjuk -, viszont ezzel érdemes vigyázni, mert könnyen kilőhetnek belőle, és ilyenkor hajlamosak átvenni a járgányok irányítását.
Az érzékszerveik is páratlanul kifinomultak, ráadásul képesek tárgyakat is használni. És nem csak azokat, amiket a küldetés elején automatikusan megkapnak, hanem azt is, amit találnak – folytatta McCulloch. – Használhatnak zavaró berendezéseket, éjjellátó készülékeket, így a sötétben is kiszúrhatnak minket – sőt, ha a szemétkupacok közelében rejtőzünk el, még a szagunkat is megérezhetik. Mindez csak azért említésre méltó, mert lesznek földalatti helyszínek is, ahol a zseblámpa és az éjjellátó fontos szerephez jut, így ügyelnünk kell arra is, hogy ne tévedjünk el, de minket se szúrjanak ki. A szivárgó csatornavezetékekből fröcskölő szennyvizet érdemes elkerülni, és érdemes mindig az árnyékban maradni, ugyanis a lámpák kilövésére automatikusan felkapcsolják a náluk lévő éjjellátót, és azonnal kiszúrnak minket.

Izgalmasan hangzik – úgy tűnik, a Call of Duty végre kitör a scriptelt háborúzás kelepcéjéből, és a legnagyobbakkal készül egy ligában versenyezni. Novemberben meglátjuk, hogy mi fog ebből kisülni – a játék akkor kerül a boltok polcaira..""
OGI
GustyX
GustyX 2011.05.13. 20:24
CoDMW3 közeleg
YESSS!!!!
Skorpio90
Skorpio90 2011.05.13. 22:34
Ennél nagyobb kamut, te jó ég...
EnforcerHUN
EnforcerHUN 2011.05.14. 16:21
És már vannak teaser!-ek! is;-)
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.