Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Spider-Man: Edge of time bejelentés

A Beenox újabb pókemberes címen dolgozik.

2011.04.01. 15:44 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Activision és a Beenox közösen jelentették be, hogy újabb pókemberes játékon dolgoznak, ám ez az előzetes találgatásokkal ellentétben nem a Shattered Dimensions második része, hanem a Spider-Man: Edge of time.
A hálószövő legújabb játékadaptációja azonban számos tekintetben merít a sikeres előd erősségeiből, így ezúttal is több idősíkon zajlanak majd az események. Két pókember-univerzum kerül a játékba, az egyik a legismertebb, a Csodálatos Pókember világa, míg a másik a Spider-Man 2099.
A fejlesztő Beenox elárulta, hogy nagyon odafigyelnek majd a történetvezetésre, így minden cselekedetünk, amit az egyik világban végrehajtunk, közvetlen hatással lesz a másik világ történéseire is.
A játék történetének megírásában a Spider-Man 2099 írója, Peter David is közreműködik, így arra nagy valószínűséggel nem lesz panasz.
„Mi itt a Beenoxnál folyamatosan figyelemmel követjük a rajongóink kívánságait, és igyekszünk mindig új megoldásokat találni, melyekkel tovább emelhetjük a játékélményt.” – nyilatkozta Dee Brown, a Beenox feje – „A Spider-Man: Edge of time esetében szeretnénk teljesen egyedi élményt nyújtani, ezért is dolgozunk együtt Peter Daviddel a játék történetén, és ezt az élményt fokozza az is, ahogy a játékban az idő folyamatosan ellenünk dolgozik, Pókember végzete pedig a döntéseinken múlik majd.”
A Spider-Man: Edge of time először a hamarosan induló Wondercon 2011-en mutatkozik be, és a tervek szerint ez év őszén kerülhet a boltokba. ■

Spider-Man: Edge of Time
A legutóbbi Spider-Man: Edge of Time cikkek, hírek

hozzászólások (1)

Sucee
Sucee 2011.04.01. 16:08
Shattered Dimensions jó volt, remélem jön ez is PC-re.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.