Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Rage - Arsenal trailer

Új trailer jelent meg, mely a Rage fegyvereit mutatja be.

2011.04.11. 09:41 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az ID Software új játéka, a Rage több halasztás után a jelenlegi tervek szerint idén szeptemberben érkezhet PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra.
A most megjelent új bemutató a játékban használható fegyverekre koncentrál. Többek közt pisztolyok, puskák, géppuskák, automata lövegtornyok, számszeríjak és dobókések alkotják majd arzenálunkat. ■

Rage
A legutóbbi Rage cikkek, hírek

hozzászólások (10)

Madrac
Madrac 2011.04.11. 16:02
Aggodok azert, nekem a Doom 3 se tetszett.
rootshaper
rootshaper 2011.04.11. 17:08
ha nem Doom lett volna a címe, biztos nem kel el olyan példányszámban, mint tette, de azért nem volt az olyan rossz. nekem leginkább a zene hiányzott belőle, ahogy az a Quake 4-ből is. (a Quake 2 soundtrack még most is a lejátszómon van és naponta hallgatom... a valaha írt legjobb játék OST szerintem :D)
strar
strar 2011.04.11. 23:38
a grafikát elnagyoltnak érzem, meg ez az enyhe cell shader stílus sem jön be, a játékmenet meg pl ebből a videóból ilyen painkiller/bulletstorm agyatlanságnak tűnik - még akkor is ha a fegyvereket eksön közben nem lehet máshogy bemutatni. de majd kiderül. rpg-elemek javíthatnak rajta.
Peace
Peace 2011.04.12. 05:40
Én is így vagyok vele, de nem ítélkezem előre, mivel a Bulletstorm és a Crysis 2 esetében is így tettem, és mindkettő hatalmas meglepetés volt, mindkettőt nagyon élveztem! Nem beszélve a Homefront-ról, amit szintén előre temettem a videók alapján, erre az év egyik legnagyobb játékélménye lett számomra. ;-)
GeryG
GeryG 2011.04.12. 07:46
Igaz, mind a Crysis 2, mind a Bulletstorm felül teljesítette az elvárásokat. BS kifejezetten jó, nálam (bár még év eleje van) bőven esélyes az év fps-e címre. Évek óta nem szórakoztam ennyire jól.

Homefront már neccesebb, az ötlet nem volt rossz, még a játékmenet is úgy ahogy elment, viszont a töménytelen mennyiségű bogár iszonyatosan lerontotta az összhatást sajnos. Arról a kb 30 percről, ameddig tartott a single kampány, ne is beszéljünk... :)
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.