Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

ASUS Xonar U3 - hordozható hangkártya

Zsebben is elférő hangkártyával készül az ASUS.

2011.04.11. 16:16 | szerző: rootshaper | kategória: Hardver

Újabb hordozható eszközzel állt elő az ASUS, mely most nem egy kombó meghajtó képében ölt testet, hanem egy pici USB-s hangkártyában. A Xonar U3 leginkább a notebook felhasználók igényeit hivatott kielégíteni, ugyanis az ASUS úgy találta, hogy az ilyen gépekben nincs elég jó hangkártya ahhoz, hogy egy jobb minőségű fülest is képes legyen meghajtani, bővítése pedig körülményes, vagy leginkább nem is lehetséges. Alternatívaként természetesen számos külső hangkártya van a piacon, de azok mind professzionális felhasználásra készültek, ezzel ellentétben a Xonar U3 az átlag felhasználókhoz szól, nem is akár hogyan.
A kis kütyü képes akár a 150 ohm impedanciájú fülesek megszólaltatására is, emellett pedig mindössze csak 25 grammot nyom, így zsebben is bőven elfér. Az U3 legfontosabb tulajdonsága, hogy feljavítja a mély és magas tartomány hangzását, ezt pedig a hozzá nem értő felhasználók számára beépített equalizer beállításokkal is elősegíti, hogy mindenki a maximumot tudja kihozni belőle.
Mindezek mellett a Dolby Home Theatre számos lehetőségét is kínálja a kis szerkezet: ilyen például a Dolby Headphone, a Dolby Pro Logic IIx, a Dolby Digital Virtual Speaker, vagy a Dolby Digital Live. Természetesen a gamer notebookok tulajdonosai sem maradnak hoppon, hiszen a Xonar széria PCI foglalatos kártyái is sokban javítják a játékosok hangélményét, így ebből az U3 sem kivétel. Egyszerre akár 128 hangcsatornát is képes kezelni, valamint tartalmazza a GX 2.5 Audio Engine-t, mely kompatibilis az EAX 5.0 audiojelekkel, így biztosítva a 3D hangérzetet.
Kereskedelemben az újdonság egyelőre nem kapható, így árral sem tudunk szolgálni nektek, de hamarosan elérhetővé válik az újdonság. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.