Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Operation Flashpoint: Red River - a kooperatív mód

A most megjelent trailer a játék kooperatív módját mutatja be.

2011.04.11. 16:55 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Codemasters ma újabb videóval lepte meg az Operation Flashpoint: Red River rajongóit, melyben a kooperatív módot prezentálja.
Egyszerre négy fő kapcsolódhat össze és teljesítheti az egyjátékos kampány küldetéseit, vagy az önálló Fireteam Engagement akciókat. A most bemutatott videóban is egy ilyen küldetést láthatunk, ahol egy lezuhant helikopter pilótájának a megmentése a cél. A küldetés bármikor csatlakozhat új játékos, illetve ugyanígy bármikor el is hagyhatja a szervert.
Az Operation Flashpoint április 24-én érkezik, PC-re, Playstation 3-ra és Xbox 360-ra. ■

Operation Flashpoint: Red River
A legutóbbi Operation Flashpoint: Red River cikkek, hírek

hozzászólások (8)

_Sun_
_Sun_ 2011.04.13. 18:42
Akkor jó, csak én vagyok vaksi.:-D
Drukala
Drukala 2011.04.16. 14:22
Most olvastam utána a dolgoknak... Nem lesz küldetésszerkesztő(!!!), PvP multi. Lesz helyette egy cső FPS fejlődéssel ("realisztikus" perkekkel). Azt hiszem ideje megnézni Arma 2-t összefércelték-e már a patchekkel játszható szintre. Kár, tetszett a videó alapján...
Lacko
Lacko 2011.04.16. 17:19
Nem lesz szerkesztő? Ezek bolondok?!!

Nem rossz az ArmA. Pl az Arrowhead tök olyan hangulatu, mint ez a red river. Épp ma rendeltem meg a két utolso kieget (Reinforcements). Mondjuk a contractor nem érdekel, de a britet nagyon várom.
Drukala
Drukala 2011.04.16. 18:37
A hivatalos Codemasters fórum szerint "The priority here is producing a killer single-player and co-op campaign and so a mission editor won’t feature in the PC or console editions of Red River."

Senki se érti ahogy a reakciókat nézem, ez hatalmas öngól a részükről. Remélem, hogy később esetleg meggondolják magukat és valamilyen módon a közösség rendelkezésére bocsátják. Addig meg marad az Arma 2.
Lacko
Lacko 2011.04.16. 19:56
Igazából én eredetileg azon csodálkoztam, hogy volt szerkesztő a Dragon-ban és végül arra jutottam, hogy felfogta a Codemasters, hogy mi volt az OFP-nek a varázsa (például a szerkesztő). És ürültem annak is, hogy tök más megközelítésű volt ez a szerkesztő, mint a Bohemiáé.

Más kérdés, hogy az első sikerek után egy csomó csalódás ért a Dragon szerkesztőjével: a leg idegesítőbb az volt, hogy egy olyan pálya, ami már egyszer működött, az egy másik betöltéskor elszaródott (leginkább az történt hogy valamely AI unit elakadt és nem folytatta a waypointokat, és ezt sehogy nem lehetett kijavítani, csak a teljes WP-lánc törlésével és újra lerakásával) ami végül elvette a kedvem az egésztől. Viszont rengeteg ember rátalált a szerkesztés örömére (és ami külön nagyon tetszett, hogy egy teljesen másik közösség alakult ki a Codemasters körül, mint a Bohemia körül, azaz két rohadt nagy szerkesztő kommuna formálódott, ami tök jó!) Na most úgy tűnik, hogy míg a Bohém srácok azóta is kinyalják a szerkesztők seggét és folyamatosan tolják alánk az újabb és újabb lehetőségeket (persze cserébe mi meg olyan függvényeket és scripteket írunk, amiket ők felhasználhatnak és ezzel javíthatják az újabb részek küldetéseit), addig a Codemasters valamitől besokalhatott és bezárja maga elött azt a lehetőséget, hogy a játéka, ne egy 8 óra altt végigtolható tucat FPS legyen. :-/
további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.