Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A DICE készen áll az új konzolgenerációra

A DICE felkészülten várja a Playstation 4-et és az Xbox 720-at.

2011.04.14. 13:58 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A CVG-nek adott interjút Patrick Bach, a DICE munkatársa, mely során kifejtette, a csapat már felkészült az új konzolgeneráció fogadására. Habár mind a Microsoft, mind a Sony egyelőre távolinak tartja a következő generáció megjelenését, a játékfejlesztő csapat már most is úgy készül, hogy jelenlegi technológiájuk könnyen átültethető legyen a következő játékgépekre is. A DICE úgy véli, a Battlefield harmadik részével már komolyan feszegetik a Playstation 3 és Xbox 360 határait.
"Nem tudjuk, a nagyobb vállalatok hogyan gondolkoznak erről, de mi nem esünk kétségbe, ha át kell lépnünk a következő generációra. A Battlefield 3 az új generációs játékok grafikai jegyeit hordozza magán, és a technológia, amit fejlesztünk, a Frostbite 2 rendszer - az animációk, a hangok, minden - már most egy-két évvel a jövőbe mutat ahelyett, hogy azt prezentálná, hol tartunk most. Ha a Microsoft és a Sony holnap kiadna egy-egy új konzolt, a motorunkat könnyedén átültethetnénk azokra a platformokra, mert nem csak a PC-s technológia fejlődését követjük figyelemmel, hanem készülünk arra is, milyen lesz, mikor bekövetkezik a generációváltás. Röviden, a streaming-technológiánktól kezdve a render-technológiánkig, minden átültethető a jövő platformjaira."
Egyelőre mind a Playstation 4, mind az Xbox 720 nagyon távolinak tűnik, hiszen a Sony egyelőre az NGP bevezetésére koncentrál, míg a Microsoft a pletykák szerint még csak mostanában kezdte el tervezgetni konzolja új változatát. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.