Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Witcher 2: Assassins of Kings - nem lesz DRM

Nem kell folyamatos internet kapcsolat a játékhoz.

2011.04.15. 09:50 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Nem lesz szükség folyamatos internet kapcsolatra a The Witcher 2: Assassins of Kings futtatásához - áll a CD Projekt Red hivatalos közleményében. Mindössze a telepítés után egyszer kell online igazolni, hogy legális forrásból származik játékunk, aztán már bele is vághatunk a kalandba.
A lengyel CD Projekt egy ideje nyíltan ellenzi a különböző online másolásvédelmek alkalmazását, mondván, ezzel úgy kezelik a játékosokat, mintha bűnözők lennének. Így a The Witcher második része sem alkalmaz majd efféle megoldásokat.
"Sok másolásvédelem arra kötelez, hogy folyamatosan online legyél, különben nem tudsz játszani a játékoddal." - nyilatkozta Marcin Iwiński, a CD Projekt egyik alapítója - "Tudom, hogy ma már szinte mindenhol van internet, de ha mondjuk elmész nyaralni egy olyan helyre, ahol nincs, akkor hiába viszed magaddal a laptopodat, mégsem tudsz majd játszani. Szerintünk ez nem igazságos."
A The Witcher 2 a SecuROM másolásvédelmet használja majd, mely korlátlan számú telepítést engedélyez, korlátlan számú számítógépre, ugyanakkor egyszerre csak öt gépen tudjuk majd regisztrálni. Lehetőség lesz digitális úton is beszerezni a játékot, ehhez a Good Old Games oldalára kell majd ellátogatnunk.
További érdekesség, hogy a The Witcher 2: Assassins of Kings tizenhat különböző befejezést tartalmaz, és a fejlesztők egy kisebb versenyt is szerveznek ezzel kapcsolatban. Az a játékos, aki elsőként játssza végig mind a tizenhat befejezést, és ezt egy mentéssel bizonyítani is tudja, egy egyedi pólóval lesz gazdagabb.
A játék május 17-én jelenik meg, minden régióban ugyanolyan kiadásban, különbségek nélkül. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.