Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Uncharted 3: Drake's Deception - multiplayer trailer

Napvilágot láttak a Naughty Dog új játékának többjátékos részletei.

2011.04.19. 13:04 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Megjelent az Uncharted 3: Drake's Deception első többjátékos részt bemutató videója. A trailerrel együtt sok érdekességről is lerántotta a leplet a Naughty Dog.
Az első és legfontosabb, hogy a játék többjátékos zártbétája június 28-án indul. Elsősorban a Playstation Plus felhasználók jelentkezhetnek rá, valamint azok, akik az inFAMOUS 2 speciális kiadását vásárolják meg.
Drake harmadik kalandja számos újdonságot hoz majd a többjátékos részhez is. Két új mód kerül a játékba, a Free For All és a Three Deathmatch. Az első neve önmagáért beszél, míg a másikban három kétfős csapat feszülhet egymásnak.
Másik fontos és örömteli újítás a karakterek részletes testreszabhatósága. A fejlesztők elmondása szerint rengeteg beállítási lehetőségünk lesz, mind a karakter külsejét, mind a fegyvereket illetően. Utóbbiak esetében nem csupán néhány skin közül választhatunk majd, hanem különböző távcsövekkel, kibővített tárakkal és hasonlókkal turbózhatjuk fel.
Emellett egy embléma szerkesztő és egy Buddy rendszer is megjelenik, melyek segítségével összeállhatunk barátainkkal, és a rendszer a térkép ugyanazon pontján dob le minket, illetve később is könnyebben találjuk meg egymást a pályán.
A Buddy rendszer olyan perkeket is elérhetővé tesz, melyek a társunkkal való együttműködést díjazza extra pénzzel, lőszerrel és medálokkal. Ezeket a perkeket Buddy Boosternek keresztelték a fejlesztők.
A többjátékos rész során lehetőségünk lesz a játékban szerzett pénzünket úgynevezett Paid Boosterekre költeni, amik olyan időszakos képességekkel ruháznak fel, amik egyéb úton nem lesznek elérhetőek.
Az Uncharted harmadik részében lesz osztott képernyős és kooperatív mód is. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.