Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Uncharted 3: Drake's Deception - multiplayer trailer

Napvilágot láttak a Naughty Dog új játékának többjátékos részletei.

2011.04.19. 13:04 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Megjelent az Uncharted 3: Drake's Deception első többjátékos részt bemutató videója. A trailerrel együtt sok érdekességről is lerántotta a leplet a Naughty Dog.
Az első és legfontosabb, hogy a játék többjátékos zártbétája június 28-án indul. Elsősorban a Playstation Plus felhasználók jelentkezhetnek rá, valamint azok, akik az inFAMOUS 2 speciális kiadását vásárolják meg.
Drake harmadik kalandja számos újdonságot hoz majd a többjátékos részhez is. Két új mód kerül a játékba, a Free For All és a Three Deathmatch. Az első neve önmagáért beszél, míg a másikban három kétfős csapat feszülhet egymásnak.
Másik fontos és örömteli újítás a karakterek részletes testreszabhatósága. A fejlesztők elmondása szerint rengeteg beállítási lehetőségünk lesz, mind a karakter külsejét, mind a fegyvereket illetően. Utóbbiak esetében nem csupán néhány skin közül választhatunk majd, hanem különböző távcsövekkel, kibővített tárakkal és hasonlókkal turbózhatjuk fel.
Emellett egy embléma szerkesztő és egy Buddy rendszer is megjelenik, melyek segítségével összeállhatunk barátainkkal, és a rendszer a térkép ugyanazon pontján dob le minket, illetve később is könnyebben találjuk meg egymást a pályán.
A Buddy rendszer olyan perkeket is elérhetővé tesz, melyek a társunkkal való együttműködést díjazza extra pénzzel, lőszerrel és medálokkal. Ezeket a perkeket Buddy Boosternek keresztelték a fejlesztők.
A többjátékos rész során lehetőségünk lesz a játékban szerzett pénzünket úgynevezett Paid Boosterekre költeni, amik olyan időszakos képességekkel ruháznak fel, amik egyéb úton nem lesznek elérhetőek.
Az Uncharted harmadik részében lesz osztott képernyős és kooperatív mód is. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.