Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Microsoft

Xbox 360 Nemzetek Ünnepe

Ingyenes Xbox LIVE hétvége és Guinnessrekord-kísérlet.

2011.04.19. 19:02 | szerző: GeryG | kategória: Konzol - Microsoft

Izgalmas napok elé néznek az Xbox tulajdonosok, ugyanis a Microsoft rengeteg érdekességgel készül a közelgő Xbox 360 Nemzetek Ünnepe alkalmából.
A virtuális rendezvény április 21-től 25-ig, azaz csütörtöktől hétfőig kerül megrendezésre az Xbox LIVE rendszeren keresztül, valamint egy Guinness-világrekordkísérletre is sor kerül. Április 23-án, szombaton világszerte megkísérlik felállítani a "legnagyobb online 100 méteres sprint" rekordját, a Kinect Sports és az Xbox LIVE használatával. Aki szeretne részese lenni a kísérletnek, az szombaton 19 órakor csatlakozhat a többiekhez. Jutalmul minden résztvevő kap egy Xbox/Guinness World Record avatárpólót.
A rekordkísérlet csak egyike azoknak a nagyszerű eseményeknek, amelyek az Xbox LIVE ingyenes szórakoztató hétvégéjén elérhetők lesznek. Ezenkívül minden LIVE-tag Gold LIVE hozzáférést kap, amellyel egyebek mellett elérhetővé válnak a többjátékos játékmódok.
Az Xbox 360 Nemzetek Ünnepe részletes programja:
Nemzetek versenye - az ingyenes hétvége során a legtöbb achievmentet összegyűjtő országok rangsorának felállítása és közzé tétele
Game with Fame Cseh Lacival - Cseh Laci a Halo Reach arénájában várja a vállalkozó kedvű játékosokat egy csatára, április 21-én 19:00 és 20:30 között. A legjobb eredményt elérők egy éves Xbox LIVE Gold tagságot kapnak ajándékba.
Hivatalos magyarországi Call of Duty: Black Ops bajnokság - április 22-én 18:00 és 20:30 között kerül megrendezésre, a döntő 20:00-kor kezdődik. Az első három helyezett pénzdíjat és egy éves Xbox LIVE Gold tagságot kap, míg a legjobb húsz játékos Gears of War 3 online multiplayer béta hozzáférési kódot kap.
A részvétel feltételei és a játékszabályok ezen az oldalon találhatók. ■

hozzászólások (1)

sipec
sipec 2011.04.20. 18:47
megyek is soul caliburozni;)
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.