Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Settlers 7: Paths to a Kingdom új DLC

A The Two Kings DLC mellett egy kooperatív patch is érkezik.

2011.04.21. 16:28 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft hivatalos sajtóközleményben rántotta le a leplet a The Settlers 7: Paths to a Kingdom következő letölthető kiegészítőjéről, a The Two Kingsről. Emellett bejelentették, hogy egy patch formájában kooperatív mód kerül a játékba, melyhez külön ehhez a játékmódhoz készített pályák is érkeznek.
Az új játékmód számos érdekes lehetőséget kínál majd a játékosoknak. Területeket ajánlhatunk fel a társainknak, nyersanyagokkal segíthetjük egymást, megoszthatjuk egymással a technológiánkat és a kereskedelmi pontokat, valamint győzelem esetén az ezért járó pontokon is osztozhatunk.
A The Two Kings csomag három többjátékos pályát tartalmaz, melyekből kettő a kifejezetten a kooperatív módhoz készült. A Tower Island térképen négyen feszülhetnek egymásnak, cél a pálya közepén található torony elfoglalása és megtartása. A Throne of Tandria csapatoknak ad lehetőséget a trónért folyó küzdelemre. Minden indulási pont más nyersanyagokban gazdag, így célszerű lesz a természeti adottságokhoz igazítani a stratégiánkat.
Emellett egy kétszemélyes térkép is bekerült a csomagba, a Forest Realm egy hegyes-völgyes terület, ahol két király indul egymás ellen.
Az új DLC a UbiStore oldalán keresztül vásárolható meg. ■

The Settlers 7: Paths to a Kingdom
A legutóbbi The Settlers 7: Paths to a Kingdom cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.