Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Razer Hydra: újabb mozgásérzékelő kontroller érkezik PC-hez

Pontos mozgáskövetést ígér az új játékvezérlő.

2011.04.22. 12:25 | szerző: Dino | kategória: Hardver

A Wii megjelenése óta több hardvergyártó is előállt már a saját hasonló, de PC-hez tervezett irányítási megoldásával. Gondoljunk csak az ASUS egyelőre még boltokba nem került Eee Stickjére vagy a dobozos termékként realizálódott Fujitsu Air Commandra. Hamarosan a Razer jelentkezik hasonló termékkel, a júniustól kapható Hydrával. A bázisállomáshoz két kontroller kapcsolódik vékony kábellel: egy a jobb és egy a bal kezünkbe. Mindkettőn egy-egy analóg kart, négy felső és két gyorstüzelésű hátsó gombot (ravasz és bumper) találunk, pozíciójukat és orientációjukat pedig a bázisállomás 1 mm-es és 1 fokos pontossággal képes meghatározni, alacsony energiájú mágneses mező segítségével. A Sixense technológiáját használó mozgásérzékelés természetesen mind a hat irányba történik.
Megjelenésekor mintegy 125 PC-s játékhoz lesz használható a Hydra, de a későbbiekben további programokhoz is letölthetjük majd a szükséges beállításokat. A normál alapkészlet mellett megvásárolható lesz egy limitált csomag is, amelyben a kontroller mellé a nemrég megjelent Portal 2 játékot csomagolják, kiegészítve azt hat extra, direkt a Hydrához tervezett pályával.
A Razer Hydra 139,99 eurós javasolt fogyasztói áron júniustól lesz kapható. A termék hivatalos weboldalán az információk mellett az alábbi Portal 2 videós prezentáción kívül továbbiak is megtekinthetők. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.