Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Razer Hydra: újabb mozgásérzékelő kontroller érkezik PC-hez

Pontos mozgáskövetést ígér az új játékvezérlő.

2011.04.22. 12:25 | szerző: Dino | kategória: Hardver

A Wii megjelenése óta több hardvergyártó is előállt már a saját hasonló, de PC-hez tervezett irányítási megoldásával. Gondoljunk csak az ASUS egyelőre még boltokba nem került Eee Stickjére vagy a dobozos termékként realizálódott Fujitsu Air Commandra. Hamarosan a Razer jelentkezik hasonló termékkel, a júniustól kapható Hydrával. A bázisállomáshoz két kontroller kapcsolódik vékony kábellel: egy a jobb és egy a bal kezünkbe. Mindkettőn egy-egy analóg kart, négy felső és két gyorstüzelésű hátsó gombot (ravasz és bumper) találunk, pozíciójukat és orientációjukat pedig a bázisállomás 1 mm-es és 1 fokos pontossággal képes meghatározni, alacsony energiájú mágneses mező segítségével. A Sixense technológiáját használó mozgásérzékelés természetesen mind a hat irányba történik.
Megjelenésekor mintegy 125 PC-s játékhoz lesz használható a Hydra, de a későbbiekben további programokhoz is letölthetjük majd a szükséges beállításokat. A normál alapkészlet mellett megvásárolható lesz egy limitált csomag is, amelyben a kontroller mellé a nemrég megjelent Portal 2 játékot csomagolják, kiegészítve azt hat extra, direkt a Hydrához tervezett pályával.
A Razer Hydra 139,99 eurós javasolt fogyasztói áron júniustól lesz kapható. A termék hivatalos weboldalán az információk mellett az alábbi Portal 2 videós prezentáción kívül továbbiak is megtekinthetők. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.