Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hector: Badge of Carnage Episode 1 bejelentés

A Telltale Games újabb epizodikus kalandjátékot fejleszt.

2011.04.22. 13:55 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A íb>Telltale Games szeret egyszerre több vasat a tűzbe tartani, így a Back to the Future játékadaptációja mellett egy másik filmklasszikus, a Jurassic Park játék változatán is dolgoznak. Ma pedig hivatalosan is bejelentették, hogy az említett két projekt mellett egy harmadikon is munkálkodnak, ami a Hector: Badge of Carnage Episode 1 címet viseli, és íbyáprilis 27-én érkezik PC-n, Mac-n és Ipad-n.
Ahogy az a készülő játék címéből is sejthető, ezúttal is több részre bontva jelenik meg a játék, az első epizód pedig a We Negotiate with Terrorists alcímet viseli.
A játék főszereplője Hector, egy nagyszájú, pocakos angol rendőr, aki nehezen jön ki az emberekkel. Azonban, amikor egy terroristacsoport megszállja Clapper's Wreake amúgy is bűnös városát, ő marad az igazságszolgáltatás egyetlen reménye. Hectornak választania kell: vagy teljesíti a terroristák cseppet sem önzetlen követeléseit, vagy végignézi, ahogy a kollégáit egymás után elintézik.
A We Negotiate with Terrorist egy három részes sorozat első epizódja, a második rész - a Senseless Acts of Justice - és harmadik rész - a Beyond a Reasonable Doom - még idén megjelenik.
Azok, akik előrendelik a játékot, ajándékba kapnak hozzá egy kódot, mellyel ingyen letölthetik a Telltale Games Puzzle Agent játékát is, valamint hozzáférnek a Hector: Badge of Carnage zárt fórumához, ahol közveltenül a fejlesztőkkel beszélgethetnek. Továbbá a fejlesztők az előrendelésekből származó bevétel 10%-át a japán katasztrófa áldozatainak adományozzák. ■

Hector: Badge of Carnage
A legutóbbi Hector: Badge of Carnage cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.