Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Max Payne 3 - új képek és infók érkeztek

Sok érdekesség és néhány új kép jelent meg Max új kalandjáról.

2011.04.26. 09:42 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Rockstar Games nem mondott le a megtört és lecsúszott zsaru, Max Payne harmadik kalandjáról. Még 2009-ben jelentették be, hogy a Rockstar Vancouver készíti az új epizódot, de a megjelenést azóta többször is eltolták, míg végül konkrét dátum nélkül maradt az alkotás.
Az utóbbi időben azonban ismét megsokasodtak a hírek a játék háza tájáról, ennek köszönhetően ma újabb felvételek kerültek ki a világhálóra.
Az új képeken többnyire akció közben láthatjuk Maxet, valamint megfigyelhetjük rajtuk három különböző fizimiskáját: a régről ismert Max mellett egy megöregedett, kopasz és szakállas exrendőrt és egy leginkább Sam Fisherre hasonlító körszakállas Maxet láthatunk, ami arra utal, hogy a történet ugrálni fog az időben, és több cselekményszál fog futni egyszerre. Ez persze csak feltételezés, hivatalos megerősítés nem érkezett.
A játék alatt a Rockstar korábbi alkotásaiban megismert Euphoria Engine dolgozik majd, ami minden eddiginél élethűbb animációkat jelent. Ez hatással lesz a Max Payne védjegyévé vált Bullet Time módra is, ahol Max sokkal realisztikusabban mozog majd, valamint az eltalált ellenfelek is élethűbben reagálnak majd a sérülésekre. Visszatér az úgynevezett Bullet Cam is, mely a kilőtt lövedék útját mutatja majd egészen a becsapódásig.
Max karakterének hangját James MacCaffrey kölcsönzi, aki emellett a Motion Capture munkálatokból is kiveszi a részét. A fejlesztők több száz órányi mozdulatsort vesznek fel, nem csupán a fontosabb szereplők mozgásaihoz, hanem a környezet lemodellezéséhez is.
A Max Payne harmadik része továbbra sem rendelkezik pontos megjelenési dátummal, de a pletykák szerint még idén megjelenhet. ■

előző
következő
Max Payne 3 - új képek és infók érkeztek
Max Payne 3 - új képek és infók érkeztekMax Payne 3 - új képek és infók érkeztekMax Payne 3 - új képek és infók érkeztekMax Payne 3 - új képek és infók érkeztekMax Payne 3 - új képek és infók érkeztekMax Payne 3 - új képek és infók érkeztekMax Payne 3 - új képek és infók érkeztekMax Payne 3 - új képek és infók érkeztekMax Payne 3 - új képek és infók érkeztekMax Payne 3 - új képek és infók érkeztekMax Payne 3 - új képek és infók érkeztek
Max Payne 3
A legutóbbi Max Payne 3 cikkek, hírek

hozzászólások (10)

.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2011.04.26. 13:13
hmm. a kopasz, hawaii inges verzió szerintem egy visszavonult "nem ölök többet wgháááá" max lesz, valahol a játék vége felé, vagy épp pont az elején. a többi meg egyértelmű, az oldschool megvillan egy kicsit, hogy a rajongók örüljenek, aztán jön a szakállas "experienced" look a játék törzsében.
Skorpio90
Skorpio90 2011.04.26. 13:19
Remek, a linknél ott figyel a Max Payne 3 is...a GTA 4-nél hányadékabb portolást még nem igazán láttam, ezért sem örülök neki. Tudom, azóta sok peccs kijött hozzá, de azok csak minimálisan javítottak a helyzeten.
Gump
Gump 2011.04.26. 15:06
Én imádtam a játékot, a grafika is nagyon tetszett. A gépet ette, de nem is láttam játékot ekkora, ilyen részletes várost ennél szebben/gyorsabban megjeleníteni. A RDR meg gyönyörű szerintem, úgyhogy ettől spec. nem félek.
Peace
Peace 2011.04.26. 16:16
Meglátjuk mi sül ki belőle. Az egyik képen még valamennyire hasonlít is valamikori önmagára. :-)
Skorpio90
Skorpio90 2011.04.26. 16:27
Nos lehet, hogy a motor amúgy jó, mert hallottam, hogy a GTA kiegészítők szépen futnak mindenkinél, a Read Dead Redemption-ről meg ugye ódákat zengenek (és egész pofásan néz is ki). Csak bánom, hogy még anno megjelenés napján megvettem a GTA-t, és a gépfrissítésem óta sem tudok vele normálisan játszani...
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.