Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Gears of War 3 - 2012-ben PC-re is?

Érdekes pletyka kapott szárnyra az Epic népszerű akciójátékáról.

2011.04.26. 12:33 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Gears of War kétségkívül az Xbox 360 egyik legnagyobb exkluzív húzóneve, melynek immáron a harmadik részét fejleszti gőzerővel az Epic Games. A játék bétája április 18-án indult, melyre az Xbox Live rendszeren keresztül csatlakozhatnak a játékosok.
Érdekes pletyka terjed az interneten a harmadik epizóddal kapcsolatban, melynek elsődleges forrása a Gears3Blog, ahol egy bejegyzésben arról számoltak be, hogy 2012-ben a Microsoft konzolja mellett PC-re is megjelenik a játék. A hírt illik fenntartásokkal kezelni, viszont számos tényező szól a játék PC-s megjelenése mellett.
Az első, hogy 2007-ben a sorozat első része is megjelent személyi számítógépekre, sőt, komoly sikereket ért el a Games for Windows Live akkori húzóneveként. Jelenleg a Bulletstorm tölti be ezt a szerepet, az Epic játéka is komoly elismerést szerzett mind a kritikusok, mind a játékosok körében. A Gears of War 3 lehetne egy új, átalakított GFWL első nagy címe 2012-ben.
Mindezek mellett van még egy érv, ami a PC-s megjelenés mellett szól, mégpedig Cliff Bleszinski nyilatkozata arra a kérdésre, számíthatunk-e ilyen lépésre a csapattól. "A következő években a PC-s játékok felemelkedésének lehettek majd szemtanúi."

Gears of War 3 (X360)
A legutóbbi Gears of War 3 (X360) cikkek, hírek

hozzászólások (18)

Dark Archon
Dark Archon 2011.04.27. 10:22
Majd, ha a 3. mellé kárpótlásul adják az átportolt 2. részt is, akkor nem lesznek megkövezve :)
balays82
balays82 2011.04.27. 12:22
Tévedsz. A nép azért lázad, hogy miért nem adták ki a második részt, ha esetleg a harmadikat ki fogják. Ami eddig nem több, mint egy gyenge lábakon álló feltételezés, tehát ebből a szempontból viszont talán tényleg fölösleges lázadozni.
Szerintem egyébként egy Xbox360 tulaj sem örülne túlságosan, ha például csak minden második Halo rész jelent volna meg a konzoljukra, vagy egy PS3 tulaj, ha az Uncharted 2 kimaradt volna, azért mert csak. Én ebből nem azt szűröm le, hogy bárki komolyan venné a PC-s társadalmat, sokkal inkább azt a hozzáállást, hogy majd kapnak a PC-sek játékot, ha éppen úgy gondoljuk, hogy az nekünk megéri.
GeryG
GeryG 2011.04.27. 12:35
Aztán meg gondolhatják úgy is, hogy a PC-sek bekaphatják, lófütyi nem jár nekik, aztán akkor lehet tényleg lázadozni. :)
balays82
balays82 2011.04.27. 12:51
Ezért senki nem lázadozna, ehhez már hozzá vannak szokva a PC-sek.:-)
GeryG
GeryG 2011.04.27. 12:55
Szomorú részigazság! :)
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.