Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Track Mania 2: Canyon - zárt béta

Zárt béta teszt van tervben a készülő játékhoz.

2011.04.27. 11:29 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A TrackMania első része még réges régen, 2003-ban jelent meg, de népszerűségéből semmit sem vesztett, hála a remek közösségnek, ami kialakult körülötte. Arról persze nem is beszélve, hogy saját pályákat építhetünk, ebben az őrült autóversenyben.
A bétával egyidőben a ManiaPlanet is debütál majd, mely egy új online szolgáltatás lesz, hogy mégjobban összefogja a nem kevesebb, mint 9 millió trackmania játékost. Természetesen a ManiaPlanet keretein belül megtalálható lesz majd a TrackMania legnagyobb előnye, a pályatervező is, ezen kívül pedig online ranglétra, matchmaking rendszer, valamint böngésző a többiek által készített pályákhoz és autókhoz. Ez a rendszer azért kiált, hogy más stílusokba is beolvasszák, amire ha minden igaz, van is esélyünk. Ilyen lehet akár a ShooterMania, vagy a QuestMania, melyekből az előbbi értelemszerűen a lövöldözős játékok szerelmeseit célozza meg, az utóbbi pedig a szerepjátékokét. Mivel már elmúlt április elseje, talán még hihetünk is ennek az információnak, de természetesen kezeljétek pletyka szinten.
Azonban a TrackMania 2: Canyon könyörtelenül érkezik a maga félelmetes tempójában, ezt bizonyítandó egy trailert is megtaláltok alant, mely a béta bejelentés alkalmából került ki a világhálóra. Tehát várjuk a béta kezdetét, melyet júliusra ígérnek a fejlesztők. ■

TrackMania 2: Canyon
A legutóbbi TrackMania 2: Canyon cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.