Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Track Mania 2: Canyon - zárt béta

Zárt béta teszt van tervben a készülő játékhoz.

2011.04.27. 11:29 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A TrackMania első része még réges régen, 2003-ban jelent meg, de népszerűségéből semmit sem vesztett, hála a remek közösségnek, ami kialakult körülötte. Arról persze nem is beszélve, hogy saját pályákat építhetünk, ebben az őrült autóversenyben.
A bétával egyidőben a ManiaPlanet is debütál majd, mely egy új online szolgáltatás lesz, hogy mégjobban összefogja a nem kevesebb, mint 9 millió trackmania játékost. Természetesen a ManiaPlanet keretein belül megtalálható lesz majd a TrackMania legnagyobb előnye, a pályatervező is, ezen kívül pedig online ranglétra, matchmaking rendszer, valamint böngésző a többiek által készített pályákhoz és autókhoz. Ez a rendszer azért kiált, hogy más stílusokba is beolvasszák, amire ha minden igaz, van is esélyünk. Ilyen lehet akár a ShooterMania, vagy a QuestMania, melyekből az előbbi értelemszerűen a lövöldözős játékok szerelmeseit célozza meg, az utóbbi pedig a szerepjátékokét. Mivel már elmúlt április elseje, talán még hihetünk is ennek az információnak, de természetesen kezeljétek pletyka szinten.
Azonban a TrackMania 2: Canyon könyörtelenül érkezik a maga félelmetes tempójában, ezt bizonyítandó egy trailert is megtaláltok alant, mely a béta bejelentés alkalmából került ki a világhálóra. Tehát várjuk a béta kezdetét, melyet júliusra ígérnek a fejlesztők. ■

TrackMania 2: Canyon
A legutóbbi TrackMania 2: Canyon cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.