Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Thief 4 - helycsere

A Deus Ex fejlesztői átadták a helyet a Thief 4 csapatának.

2011.04.28. 13:08 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Hivatalosan is megkezdődött a Thief 4 gőzerővel való fejlesztése, sokak hatalmas örömére. Rég nem hallatott magáról semmit a sorozat, pedig mindegyik résznek megvolt a kellő sikere és az óta is komoly rajongótábor várja az új kalandokat abban a sötét, steampunk hangulatú világban.
Az Eidos Montreal stúdiójában a Deus Ex: Human Revolution fejlesztése a sok csúszás ellenére is már a célegyenesben van, így átadják a helyet a Thief 4 fejlesztőinek. Ez annyit tesz, hogy a fő produkciós szint teljes egésze most már a Thief 4 fejlesztőié, a Deus Ex új részének munkatársai pedig egy kisebb helyre költöznek.
„Az elmúlt négy évben a Deus Ex összes fejlesztője ugyan azon a helyen ücsörgött, rengeteg koncepciós rajz és dizájn terv között, de most eljött az ideje, hogy ezeket leszedjük és átadjuk a helyünket a Thief fejlesztőinek. Ez egy furcsa nap volt.” – közölte a Deus Ex: Human Revolution fejlesztője, Jonathan Jacques-Belletete. Ezen kívül még azt is megosztotta a rajongókkal Jacques-Belletete, hogy a két fejlesztőgárda teljesen el van szeparálva egymástól és semmi szerepe nincs a Thief fejlesztésében.
„Az egész csapat (akik a Thief 4-en dolgoznak) szuper, a művészeti vezető nagyon jó barátom, így tudom, hogy a Thief is a legjobb kezekben van.” – nyugtatta meg az aggódó rajongókat.
Az Eidos Montreal megerősítette, hogy készül a Thief 4, de hivatalos bejelentés még nem érkezett. Most már minden szem a közelgő E3-ra szegeződik, ahol talán hivatalosan is lerántják a leplet, következő sikervárományos játékukról. ■

Thief (2014)
A legutóbbi Thief (2014) cikkek, hírek

hozzászólások (2)

Balanses
Balanses 2011.04.28. 13:14
YES!
VodevilX
VodevilX 2011.04.28. 14:52
NAGYON HELYES!!!:-)
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.