Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Marvel Universe - részletek

Egy kis információt csepegtetett a Gazillion készülő MMO-járól.

2011.04.30. 15:01 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Elöljáróban le kell, hogy szögezzem: ennek a projektnek – azon kívül, hogy ez is Marvel-es – semmi köze a Cryptic és a Microsoft közös próbálkozásához, a Marvel Universe Online-hoz, melyet 2006 és 2008 között fejlesztettek, aztán végül abbahagytak. Ez a Marvel Universe – online nélkül – most a kevéssé ismert Gazillion kezében van, egy tíz évre szóló MMO szerződéssel együtt, amit a Marvellel írtak alá.
Az új információkat egy, a Gazillion által tartott eseményen leplezték le San Franciscoban. Ezt az MMO-t egy direkt ezért összeállt csapat, a Secret Identity fejleszti és ingyenesen játszható játék lesz. A fő gonosztevő Dr. Doom lesz, és a játékosok olyan híres Marvel szuperhősök bőrébe bújhatnak majd, mint Amerika Kapitány, a Vasember, Rozsomák, Hulk, Thor, Pókember, vagy épp Nova. A fanatikusok külön örülhetnek, ugyanis a veterán képregény író, Brian Michael Bendis is ott hagyja majd kézjegyét a történetben, és lesznek olyan küldetések, melyek egy az egyben valamelyik létező képregényből lesznek majd átemelve.
Attól függetlenül pedig, hogy ezek az információk mind a PC verzióra vonatkoznak, a Gazillion nem cáfolta – de nem is erősítette meg – a konzolos verziók érkezését, de egy korábbi hír szerint a játékot párhuzamosan fejlesztik a Sony és a Microsoft konzoljára is egyaránt. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.