Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Nintendo

Exkluzív piros Wii Remote Plusszal érkezik a Wii Play Motion

Júniustól lesz kapható a Wii Play folytatása.

2011.05.02. 15:06 | szerző: Dino | kategória: Konzol - Nintendo

A Wii konzollal együtt került a boltokba a Wii Play játék, amely sikerét leginkább annak köszönhette, hogy egy Wii Remote-tal együtt volt kapható, és aki egy második kontrollert is szeretett volna venni, az így gyakorlatilag kb. ezer forintért juthatott hozzá a minijáték-gyűjteményhez. Alapvetően amúgy igazából nem volt más a szoftver, mint olyan kicsi játékok kollekciója, amelyek a Wii irányítását oktatták. Két éve nyáron jelent meg a Motion Plus kiegészítő, amely még pontosabbá tette a vezérlést, aztán nemrég a Nintendo mérnökei egybeépítették a kettőt, és tavaly év vége óta Wii Remote Plus néven kapható a pontosabb kontroller.
Június 24-től lesz kapható a Wii Play Motion játék, amely már a kibővített mozdulatérzékelő lehetőségeit használja ki, és amely mellé egy exkluzív, piros színű Wii Remote Plust csomagolnak. Tizenkét játék lesz a korongon, mint például a Wind Runner, amelyben esernyő nyeleként foghatjuk a vezérlőt, segítségével keresve a megfelelő szelet, vagy a Cone Zone, amelyben fagyitölcsért szimulál a Remote Plus, és az egyre növekvő kupacot kell egyensúlyoznunk. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.