Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Super Meat Boy - bétás pályaszerkesztő

A Steam rendszerében már elérhető.

2011.05.05. 11:18 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

Végre megérkezett a már sok ideje várt pályaszerkesztő - igaz csak béta verzióban - a messze földön híres Super Meat Boy-hoz. Ahhoz, hogy elérjétek, nem kell mást tennetek, csak letölteni a frissítést és a pályaszerkesztő rövidesen meg is jelenik a Steam fiókotok Tools részlegénél. Természetesen nem lenne sok értelme, ha csak magatoknak tervezhetnétek pályákat, így a Team Meat készít hozzá egy online felületet is, a Super Meat World-öt, ahol megoszthatjátok agyszüleményeiteket a többi játékossal. Ezt egyelőre még nem lehet elérni, de április elejére ígérik. Így készíthettek teljes epizódokat is, vagy csak egy-egy különálló pályát, a lehetőségek majdnem határtalanok.
Sajnos a szerkesztőhöz - még - nincs tutorial, de a Team Meat mindenkit arra buzdít, hogy látogasson el a fórumokra és ott ossza meg tapasztalatait és tippjeit a szerkesztővel kapcsolatban.
Szerencsére beépítettek egy olyan rendszert, ami a szadista pályaszerkesztőket távol tartja az online publikálástól. Feltéve, ha a játékos képességei nem elég jók ahhoz, amit alkotott. A megosztás egyik fő feltétele az, hogy a pálya szerkesztője kénytelen végigvinni saját agyszüleményét. Amíg ez nem sikerül, addig a pálya csak saját rendelkezésére áll. Beállíthatjátok azt is, hogy melyik karakterek legyenek elérhetőek a pályán, akkor is, ha még nem unlockoltátok őket.
A fejlesztők továbbá felhívják a figyelmeteket arra is, hogy a szerkesztő még béta fázisban van, így belefuthattok problémákba, amikről szeretnének tudni. Ezeket is megoszthatjátok velük a fórumokon, hogy mielőbb ki lehessen őket javítani.
A szerkesztő MAC felhasználók számára is elérhető lesz, de még fejlesztés alatt áll, azonban XBLA-ra egészen biztos, hogy nem fog megérkezni. ■

Super Meat Boy
A legutóbbi Super Meat Boy cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.