Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dead Block bejelentés

A Digital Reality gondozásában jelenik meg a zombis várvédő játék.

2011.05.06. 13:41 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A napokban jelentette be a Digital Reality Publishing, hogy vállalták a hamburgi illetőségű Candygun Games első játékának, a Dead Blocknak a kiadását.
A játék a klasszikus várvédős játékok alapjaira épül, a feladatunk a ránk rontó zombik hordáinak visszaverése lesz. A történet az '50-es évek Amerikájában játszódik, ahol épp tombol a Rock'n'Roll láz, és ez a zene annyira ördögi, hogy még a holtakat is feltámasztja.
A remek humorú alkotásban három egyedi képességekkel rendelkező karakterrel kell majd helytállnunk. Jack, az építő munkás, Mike, az állandóan éhes cserkés és Foxy, a parkoló őr változatos helyszíneken igyekeznek túlélni az élőholtak invázióját. Ehhez nélkülözhetetlen, hogy együttműködjenek, elbarikádozzák magukat, különböző akadályokat állítsanak fel és természetesen végső esetben fegyvereiket is használják.
A játék a tíz egyszemélyes pálya mellett további nyolc többjátékos térképet is kínál, melyeken kooperatív módban maximum négyen szállhatunk harcba.
A Dead Block alatt az Unreal Engine 3 dolgozik, így a látványra - mely rajzfilmszerű megvalósítást kap - nem lehet majd panaszunk.
Megjelenésre még ebben az évben számítani lehet, PC mellett Playstation 3-ra és Xbox 360-ra.
A bejelentés kapcsán néhány kép mellett egy kedvcsináló videó is érkezett, valamint a játék hivatalos honlapja is megtekinthető. ■

előző
következő
Dead Block bejelentés
Dead Block bejelentésDead Block bejelentésDead Block bejelentésDead Block bejelentésDead Block bejelentésDead Block bejelentésDead Block bejelentésDead Block bejelentésDead Block bejelentésDead Block bejelentés
Dead Block
A legutóbbi Dead Block cikkek, hírek

hozzászólások (1)

rootshaper
rootshaper 2011.05.06. 14:55
jó pár helyről sikerült lopniuk, ha megnézzük a képeket, csak úgy a teljesség igénye nélkül: team fortress 2, stubbs the zombie, Fel!, és még azért lehet felfedezni benne ezt-azt. reméljük azért jó lesz :)
további hírek

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.