Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dead Block bejelentés

A Digital Reality gondozásában jelenik meg a zombis várvédő játék.

2011.05.06. 13:41 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A napokban jelentette be a Digital Reality Publishing, hogy vállalták a hamburgi illetőségű Candygun Games első játékának, a Dead Blocknak a kiadását.
A játék a klasszikus várvédős játékok alapjaira épül, a feladatunk a ránk rontó zombik hordáinak visszaverése lesz. A történet az '50-es évek Amerikájában játszódik, ahol épp tombol a Rock'n'Roll láz, és ez a zene annyira ördögi, hogy még a holtakat is feltámasztja.
A remek humorú alkotásban három egyedi képességekkel rendelkező karakterrel kell majd helytállnunk. Jack, az építő munkás, Mike, az állandóan éhes cserkés és Foxy, a parkoló őr változatos helyszíneken igyekeznek túlélni az élőholtak invázióját. Ehhez nélkülözhetetlen, hogy együttműködjenek, elbarikádozzák magukat, különböző akadályokat állítsanak fel és természetesen végső esetben fegyvereiket is használják.
A játék a tíz egyszemélyes pálya mellett további nyolc többjátékos térképet is kínál, melyeken kooperatív módban maximum négyen szállhatunk harcba.
A Dead Block alatt az Unreal Engine 3 dolgozik, így a látványra - mely rajzfilmszerű megvalósítást kap - nem lehet majd panaszunk.
Megjelenésre még ebben az évben számítani lehet, PC mellett Playstation 3-ra és Xbox 360-ra.
A bejelentés kapcsán néhány kép mellett egy kedvcsináló videó is érkezett, valamint a játék hivatalos honlapja is megtekinthető. ■

előző
következő
Dead Block bejelentés
Dead Block bejelentésDead Block bejelentésDead Block bejelentésDead Block bejelentésDead Block bejelentésDead Block bejelentésDead Block bejelentésDead Block bejelentésDead Block bejelentésDead Block bejelentés
Dead Block
A legutóbbi Dead Block cikkek, hírek

hozzászólások (1)

rootshaper
rootshaper 2011.05.06. 14:55
jó pár helyről sikerült lopniuk, ha megnézzük a képeket, csak úgy a teljesség igénye nélkül: team fortress 2, stubbs the zombie, Fel!, és még azért lehet felfedezni benne ezt-azt. reméljük azért jó lesz :)
további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.