Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Deus Ex: Human Revolution - különleges lesz a PC-s változat

DirectX 11, 3D és AMD Eyefinity támogatással érkezik PC-re a Deus Ex: Human Revolution.

2011.05.08. 10:38 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Rengetegen várják a nagy visszatérő, a Deus Ex új részének megjelenését, ami azonban csak nyár végére, egész pontosan augusztus 26-ra várható.
A több halasztást megélt program mindhárom nagyobb platformra megjelenik, ezek közül most a PC-s változatról érkeztek új információk.
A Nixxes Software - akik a játék számítógépes verzióját fejlesztik - szeretné felülmúlni konzolos változatokat, ezért minden olyan technológiát beépítenek a játékba, amely ma elérhető. Így az új Deus Ex élvezni fogminden DirectX 11 nyújtotta lehetőséget, kap 3D támogatást, valamint az AMD Eyefinity technológia is helyet kap majd.
"A Deus Ex: Human Revolution során rengeteg alkalmunk lesz, hogy közelről is szemügyre vegyük a karaktereket, például mikor beszélgetünk velük. A Tessellation technológia segítségével sokkal realisztikusabb világot és élethűbb karaktereket készíthettünk, ami nagyon fontos egy olyan történetközpontú játék esetében, mint a Deus Ex: Human Revolution." - magyarázta Jurjen Katsman, a Nixxes Software munkatársa.
A PC-s változat támogatni fogja a manapság egyre divatosabb 3D-s megvalósítást is, valamint az AMD saját technológiáját, az Eyefinityt, mely által akár öt monitorra kiterjesztve is játszhatunk. ■

hozzászólások (3)

vanhelzing
vanhelzing 2011.05.08. 17:37
Ez jópofa amúgy, hogy kap 3D-s támogatást de ez az Eyefinity nem tudom mi szükség van erre, kíváncsi lennék hány embernek van otthon 5-6 monitora. De amúgy annak örülök, hogy legalább törődnek a PC-sekkel.
Madrac
Madrac 2011.05.08. 18:24
Szerintem meg ezt hivjak parasztvakitasnak. 3D van a konzolokban is mar honapok ota, gondolom ott is elerheto lesz. A Eyefinity meg total felesleges. Nesze semmi fogd meg jol.
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Juraviel.Ihuan.Bedvin 2011.05.08. 20:39
Én már dolgoztam két minitoron, de hogy ötön! :O
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.